Csoportos megbeszélés a munkaügyi központban? (beszélgetés)
én is kétszer voltam. Először több mint 3órát.Na hát akkor már nekem is volt minden bajom:-S
Aztán másodszor a hiányzó iratokat vittem be és akkor 5percet vártam és már én következtem. Nálunk sem érkezési sorrendben van..
egy fokkal jobb volt mint az ügyintézőnél sorba állni-az eddig két alkalom volt és több mint 5 órát ültem mire sorra kerültem.azt se tudtam addigra fiú vagyok vagy lány-és nem vittem kaját:(
és még bunkó is volt a nő-merthogy azért vártam sokat mert rossz helyre húztam sorszámot-ugyanis nálunk nem érkezési sorrendbe kerül be az ember hanem ügy fajta szerint-én a hiánypótlásommal a nap végére kerültem hiába voltam ott már korán:(
és ez a kétszer 3óra egy napon volt neked? :-S
én egyébként most nem munkát keresek mert tanulni akarok még.Bizonyos okok miatt nem fejeztem be az érettségit...
Szokásos bla-bla....amit már mindenki tud,nálunk 15 perc alatt lement....adtak infót hol merre kéne neten melót keresni....
Start kártya...meg alkalmi munkavállalói kiskönyv....
Semmi különös!
szia!
én a múlt héten voltam-nekem kétszer 3 órás volt.
lényegében azt mondták el amit az ügyintézőnek kellene csak neki nincs ideje-pl.hogy ha elmegyek állásinterjúra fizetik az útiköltséget,vagy hogy mit hogyan kell intézni-meddig hogyan jár a pénz-például megtudtam ha valaki elhelyezkedik az első 3 hónapban és megmarad a munkája-mikor a munkanélküli lejárna(de ugye nem jár le mert munkaviszonya van)abban az időpontban ha bemegy és igényli-kifizetik egy összegben a segélyt ami járt volna neki-ha nem talál ugye munkát-szóval nekünk ilyen hasznos infókat is mondtak persze happy meg álláskeresés is ott volt!ki kellett bírni-különben nem adják a pénzt mert nem jár hanem adható!
Sziasztok!
2hete regisztráltam a munkaügyi központban és holnap kell mennem valami csoportos megbeszélésre vagy mire?:-S
Tudja valaki hogy mi ez? Légyszi aki tudja az segítsen..
köszi.
További ajánlott fórumok:
- Te melyik munkaügyi Központba vagy bejelentkezve? És mennyi munkanélkülit kaptok/kaptatok?
- Milyen hátrány ér a munkaügyi központban, amennyiben nem közös megegyezéssel szűnik meg a munkaviszonyom, hanem én mondok fel?
- Lesz következménye, ha nem jelentkezek a megadott időben a munkaügyi központban?
- Mi történik, ha nem jelentkeztem le a munkaügyi központban?
- Munkaügyi központba mikor kell jelentkezni?
- Állástalanul...Munkaügyi központban dolgozik valaki? Vagy esetleg...