Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Csodára várva fórum

Csodára várva (beszélgetős fórum)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Csodára várva

2012. máj. 10. 20:23
Kedves Csigu! Remélem azóta már elkezdtek rendeződni a dolgaitok! Kívánom, hogy legyetek nagyon nagyon boldogok APA ANYA és NÉGY GYERKŐC, és ha úgy érzitek, akkor újra kalandra fel! NAGYON NAGYON SOK SIKERT KÍVÁNOK! csupa nagy betűvel, teljes szívből!
2011. nov. 7. 12:11

Először is gratulálok a négy csemetéhez,másodszor szívből kívánom hogy teljesüljön az álmotok.

Ha nem lesz baba is,biztosan ad örömöt a 4gyermeked úgy neked mint a párodnak!És bizony büszke lehetsz rájuk,mert nekem 4sem lesz,sőt 3sem valószínű.Talán 1 ha az Isten is megsegít minket egyszer.

Sok szerencsét a továbbiakban!

2011. nov. 6. 21:12
Nagyon drukkolok, hogy a csodát átélhessétek!
6. newlife101 (válaszként erre: 1. - Csigu77)
2011. nov. 6. 15:39

Csigukám, tudod hogy mindig drukkolok azért!!!

Minden szervezet más, neked még ezzel is meg kellett küzdened, hogy nem úgy reagáltál, mint más normális esetben :(

Puszi Csigu minden jót!

5. newlife101 (válaszként erre: 2. - E5520fee56)
2011. nov. 6. 15:36

Soha nem mondhatod, hogy soha!

Ha nem lenne a két gyermeked, lehet nem ezt mondanád.

4. erna2010 (válaszként erre: 1. - Csigu77)
2011. nov. 6. 13:17

Szia Csigu!

Őszintén sajnálom a történteteket. Tapolcáról én eddig jókat hallottam. Melyik doki volt, Csongrády vagy Török????? Mihamarabbi babásodást Nektek!

2011. nov. 6. 10:18
Húúú, ez most komoly??? 52 petesejt??? Miféle hormonkezelést kaptál? Nem ellenőrizték az ösztrogénszintet a kezelés alatt? Ez nagyon durva, pláne, hogy csak úgy elengedtek a leszívás után. Épeszű orvos ilyen esetben rögtön adja az infúziókat és beültetésről szó sem lehet! Én is megjártam a kórházat hyperstimulációval, ez egy nagyon veszélyes dolog. Gondolom Kaáli intézet volt?! Azért ne adjátok fel, remélem sikerül még a közös bébi!
2011. nov. 6. 10:15

Minden elismerésem!

Mi is közös gyermeket tervezünk.

Nekem született kettő,de páromnak nincs.

Június óta,egy pozitív teszt volt,7 hétre elment.Azóta nem jött össze.

Amit tudok:soha semmiért nem csinálnám ezt végig.Vagy összejön természetes úton/módon-vagy köszönöm,de nem kérem!

Én/mi a fent leírtakat nem szeretnénk végigcsinálni.Tudom,hogy mindenkinél más...(lehet)de a lényeg ugyanaz!Ki vagy szolgáltatva,és az egészséged is veszélybe kerül.Mérlegelni kell-és más életcélt kitűzni.

Gyerek nélkül is lehet boldog párkapcsolatot megélni..SŐT!!

Ha lesz,várjuk szeretettel,ha nem akkor is boldogok leszünk!

Nem gondolom,hogy feltétele.

Mindketten egészségesek vagyunk,

Ha lesz,örülni fogunk,ha nem ,akkor is boldogok leszünk.

2011. nov. 6. 09:50
Tudjuk rég - egy nő bármit megtesz két dologért. Hogy NE legyen gyereke, vagy hogy LEGYEN.
Amikor a párommal elterveztük, hogy közös babát szeretnénk - az én négyem mellé -, sejtettük, hogy nem lesz könnyű, és nehézségekbe ütközünk. De azt hittük, hogy mindenre felkészültünk, és az út végén együtt örülhetünk a babánknak.

Ugrás a teljes írásra: Csodára várva

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook