Csodababám született (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Csodababám született
A mi történetünk is hasonló, mi is az orvosnak köszönhetjük, hogy egészségesen született kisfiunk. 2010. 03. 25-én, 8 hónapra 2560g és 46 cm-rel.
Sok boldogságot a picihez!
Mintha csak a saját történetemet olvastam volna,annyi különbséggel,hogy az én fiam nyakára 5-ször volt rá tekeredve a köldökzsinór,és ezért nem tudtam tágulni,és én is kaptam a gázt,csak nálam 11 órán keresztül nem volt se kép se hang.
Gratulálok a pici lánykádhoz,erőt,egészséget nektek.
Szia!
Én is császárral szültem,egy csodálatos várandósságom volt és egyáltalán nem viselt meg,hogy császárlett végül,mert tudtam,hogy így lesz a legjobb,mivel sajnos a kicsilányom szívfrekvenciája 10órás vajúdás után nagyon lelassult!
Nekem mindennap ünnep mióta a kislányom megszületett!
Sok boldogságot kívánok nektek!
Jasmine!
Elolvasva történetedet,a könnyeim is megindultak.Az én kislányom is nehezen született,végül vákummal látta meg a világot.
Kívánok Nektek sok boldogságot és sok örömet kívánok kislányotokhoz.
Gratulálok! És fel a fejjel, olyan sok szépet adnak nekünk ezek a babák, amit semmi nem pótolhat!
Tudom a császár nem egyszerű, még akkor sem, ha tudod hogy az lesz! Nekem mindkét babám így született,Az elsőre 8 évig vártam de most hogy itt vannak ez maga a csoda!
Ki kell élvezni minden percet!!!!
Nagyon megható történet! Gratulálok gyönyörű kislányotokhoz! És nem utolsó sorban a kitartásért elismerésem!
Sok boldogságot és egészséget!!
Gratulálok! Jó egészséget! :)
Dia (2 hónapos Ákos anyukája)
Szia!
Elolvastam, meghatódtam, gratulálok! Jó egészséget nektek!
Én ugyan ezen a napon szültem itt a győri kórházban. :)
Az én kislányom Nóri, 15.27-kor született. :)
Örülök hogy végül a császár mellett döntöttek az orvosok, és hogy nem lett semmi baj!
Sziasztok! Köszönöm midnenkinek, h írtatok, jól esik!
Andurka, nem mondták meg miért éreztem az egészet, sztem rossz helyre szúrtak...
Alexisz, nem Győrben szültem, messze lakunk tőle nagyon! Ott csak a lombik lett volna!
Jarvis, igen, a cím így is nagyon találó lett volna!!!!!! Sőőőőt!
Gratulálok! Mindkettőtöknek jó egészséget és sok boldogságot kívánok.
Remélem nem fogsz megharagudni, ha írok egy kis megjegyzést, ami igazán nem is a szüléshez kapcsolódik. Sokkal inkább a magyar nyelv sokszínűségéhez.
A cikk címét olvasva eljátszottam a szavakkal és arra jöttem rá , egy-két karakter megváltoztatásával mennyire másképp hangzana ez a mondat
Csodababám született -Csoda! Babám született. Sajnos vagy hála az Istennek, de rengeteg nő van ebben az országban,és talán a világ más pontjain is akik sokat próbálkoznak, egy ideig hiába, és mikor már nem is számítottak rá, akkor kelepelt a gólya a kéményükön.
Szóval még egyszer elnézést a kis kitérőért. Ennyit akartam hozzátenni.
Jó egészséget mindkettőtöknek!
Gratulálok,jó egészséget kívánok Nektek! Gyönyörű a kis Jázmin! :)
A szülésedről még annyit,hogy majdnem ugyan így jártam az érzéstelenítővel én is,én akkortól kezdtem érezni a dolgot,mikor kb. a lepényt bányászták kifelé belőlem,ott kezdtem el én is bőgni,meg zihálni,megkérdezték,nem tán érzek fájdalmat : DE TÁN!!! :S Maszk fel,és kép megszakad....engem még a műtő asztalon ébresztettek fel. Ilyenkor vajon mi lehet a baj? Miért nem hat az érzéstelenítő?? Neked megmondták?
Gratulálok Nektek!
Az én babám április 12-én született.Életem legszebb időszakának kezdete ez a nap.
Nagyon sok jót kívánok Nektek az életetekben!!!
(Talán a győri kórházban is szültél?)
Nagyon örülök, hogy minden rendben lett a végén:)))
Sok boldogságot és egészséget nektek!
Nagyon meghatódtam! :)
Gratulálok!
Gratulálok Neked, és kis Jázmin babának, aki gyönyörű!!!
sok egészséget és sok szép napot kívánnk Neked:É és pocaklakóm!:)
Gratulálok neked és örülök, hogy minden jól alakult.
Ha van kedved nézz be hozzánk az áprilisi babák fórumára vagy ha gondolod jöhetsz a klubba is :)
Gratulálok a szép lányodhoz,milyen jó hogy ebben a században élünk,régen nem lett volna sok anyának és babának szerencséje,most már minden baba esélyt kap!
Szép baba nagyon!
Nagyon gyönyörű kislányod van! Gratulálok!
Nagyon sok gyönyörű napot,hónapot,éveket kívánok nektek!!! :-)))
Gratulálok tiszta szívből a gyönyörű Jázmin babához!
Sok boldogságot Nektek!
Valóban a császár életmentő műtét sokszor!
Egy éve vártam RÁ, és már a győri Kaáli küszöbén álltam lombikra várva, mikor 2009-ben, egy augusztusi reggelen remegő kézzel, a szívemmel a torkomban mutattam a páromnak a pozitív tesztet! Kimondhatatlanul boldog voltam, hogy sikerült, megcsináltam, az orvosi diagnózis ellenére spontán kismama vagyok! Csodás várandóságom volt, a szülést is így képzeltem...aztán azért azt sem adta az élet könnyen...de kb. 30 óra vajúdás után aztán megkaptam az életem legszebb ajándékát, Jázmint!
Ugrás a teljes írásra: Csodababám született
További ajánlott fórumok:
- 2008. Januárban született babák
- 2010 augusztusában született babák anyukái beszélgessünk
- 2008.októberében született kisbabák, mit tudtok már?
- 2008 szeptemberében született manók...
- Olvastatok Nick Vujicic-ról, a kezek és lábak nélkül született 31 éves férfiról? Eltörpül-e a problémánk az övé mellett?
- 2001-2003-ban született gyerekek anyukáinak pletyó fóruma