Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Csirkemell tej+fokhagymás pácban. Sütés előtt még meg lehet kenni valamivel? fórum

Csirkemell tej+fokhagymás pácban. Sütés előtt még meg lehet kenni valamivel? (tudásbázis)


8. 25800e2d09 (válaszként erre: 5. - Meli0428)
2013. jan. 21. 09:58
csak ha szereted az édeskés ízt
7. c6973617d3 (válaszként erre: 1. - Meli0428)
2013. jan. 21. 09:57
Megszórnám friss kaporral, isteni! :)
2013. jan. 21. 09:50
Liszt+paprika+bors+grillfűszerek,pont így csináltuk tegnap, nagyon finom lett.:)
2013. jan. 21. 09:48
még a méz jutott eszbe? tipp?
2013. jan. 21. 09:47
köszi,kipróbálom..
3. 25800e2d09 (válaszként erre: 1. - Meli0428)
2013. jan. 21. 09:47
hát erre azért még 2-3 zöld fűszert dobnék.. rozmaring, majoránna, tárkony, szerecsendió vagy valami. pirított vöröshagyma meg paprika só bors.
2013. jan. 21. 09:43

Szerintem "simán" tej+fokhagyma "pác"-tól még elég íztelen marad, nyugodtan kend meg valamivel.

Vagy csak dobj rá sajtot.

Nálunk gyorskajának a fűszeres csirkeszárny szokott menni: összekeversz ketchupot, mustárt (jó, ha dijoni) meg egy kis erőspistát vagy pirosaranyat, és azzal megkened.

Csirkemellre is mehet szerintem, csalátával...Nyami...:)

2013. jan. 21. 09:40
ha a pác után sütőben sütném meg...szerintetek mivel lehetne megkenni még? vagy elég neki a tej+fokhagyma pác?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook