Csirkemell tej+fokhagymás pácban. Sütés előtt még meg lehet kenni valamivel? (tudásbázis)
8. 25800e2d09 (válaszként erre: 5. - Meli0428)
2013. jan. 21. 09:58
csak ha szereted az édeskés ízt
7. c6973617d3 (válaszként erre: 1. - Meli0428)
2013. jan. 21. 09:57
Megszórnám friss kaporral, isteni! :)
6. 9242a6388c
2013. jan. 21. 09:50
Liszt+paprika+bors+grillfűszerek,pont így csináltuk tegnap, nagyon finom lett.:)
5. Meli0428
2013. jan. 21. 09:48
még a méz jutott eszbe? tipp?
4. Meli0428
2013. jan. 21. 09:47
köszi,kipróbálom..
3. 25800e2d09 (válaszként erre: 1. - Meli0428)
2013. jan. 21. 09:47
hát erre azért még 2-3 zöld fűszert dobnék.. rozmaring, majoránna, tárkony, szerecsendió vagy valami. pirított vöröshagyma meg paprika só bors.
2. szafaripók
2013. jan. 21. 09:43
Szerintem "simán" tej+fokhagyma "pác"-tól még elég íztelen marad, nyugodtan kend meg valamivel.
Vagy csak dobj rá sajtot.
Nálunk gyorskajának a fűszeres csirkeszárny szokott menni: összekeversz ketchupot, mustárt (jó, ha dijoni) meg egy kis erőspistát vagy pirosaranyat, és azzal megkened.
Csirkemellre is mehet szerintem, csalátával...Nyami...:)
1. Meli0428
2013. jan. 21. 09:40
ha a pác után sütőben sütném meg...szerintetek mivel lehetne megkenni még? vagy elég neki a tej+fokhagyma pác?
További ajánlott fórumok:
- Fertőtleníted valamivel a boltban vásárolt termékeket?
- Mert megérdemled.. Meglepted ma már magad valamivel?
- Tartozom valamivel az anyámnak? Erkölcsileg vagy anyagilag?
- Ti mivel szoktátok a húst megtölteni?Most itt karajszeletekre, csirkemellre, amit aztán feltekerünk, összehajtunk, sütünk, rántunk?
- Szerintetek a Dunántúlon könnyebb az élet valamivel, mint pl. Észak-Magyarországon?
- Süthetek egy tepsiben sertéstarját és csirkemellet?