Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Csirkeegytál recept

Csirkeegytál recept

A Csirkeegytál hozzávalói:
1 kg csirkehús (tetszés szerint)
1 kg burgonya
3 dl tejföl
kevés vaj
10 dkg reszelt sajt(legfinibb a füstölt sajt)
1 mk. szerecsendió

1 tk curry (aki nem szereti, vagy nem tart otthon, az el is hagyhatja. Én sem használom mindíg)


A Csirkeegytál elkészítési módja:
A besózott csirkedarabokat a vékony karikákra vágott krumplival vegyesen sorba rakom egy kivajazott tűzálló tálban. Közben meg-meg szórom a szerecsendióval (és a curryvel) meg a reszelt sajttal. Tetejére olvasztott vajjal elkevert tejfölt öntök, majd a tálat letakarva előmelegített sütőbe tolom. Kb. 50 perc után leveszem a fedőt, s ha a hús már puha, szép pirosra sütöm.


Kategória: Húsételek receptjei


A csirkeegytál elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook