Csirkeegytál recept
A Csirkeegytál hozzávalói:1 kg csirkehús (tetszés szerint)
1 kg burgonya
3 dl tejföl
kevés vaj
10 dkg reszelt sajt(legfinibb a füstölt sajt)
1 mk. szerecsendió
só
1 tk curry (aki nem szereti, vagy nem tart otthon, az el is hagyhatja. Én sem használom mindíg)
A Csirkeegytál elkészítési módja:
A besózott csirkedarabokat a vékony karikákra vágott krumplival vegyesen sorba rakom egy kivajazott tűzálló tálban. Közben meg-meg szórom a szerecsendióval (és a curryvel) meg a reszelt sajttal. Tetejére olvasztott vajjal elkevert tejfölt öntök, majd a tálat letakarva előmelegített sütőbe tolom. Kb. 50 perc után leveszem a fedőt, s ha a hús már puha, szép pirosra sütöm.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ea9bff1b44, 2008. szept. 24. 10:21
A csirkeegytál elkészítési módja és hozzávalói.