Csirke - csupor recept

50 dkg csirkehús
1 evőkanál olaj
3 dl víz
1 csirkeleves kocka
2 közepes sárgarépa
25 dkg krumpli
1/2 kiskanál grillfűszer
2 dl tejföl
2 babérlevél
1 kiskanál bors
2 póréhagyma
zöldségkeverék
A Csirke - csupor elkészítési módja:
A húst csíkokra vágjuk, az olajon megpirítjuk. Felöntjük a vízzel, majd beletesszük a felszeletelt sárgarépát, a leveskockát, babérlevelet. Amíg ez megrottyan, felkarikázzuk a póréhagymát, a krumplit felkockázzuk, a zöldségkeverékkel együtt hozzáadjuk. A tejfölbe beletesszük a borsot, kikeverjük. A babérlevél eltávolítása után hozzáadjuk. Tésztával tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Teráz, 2007. nov. 18. 13:55
A csirke - csupor elkészítési módja és hozzávalói.