Csipőprotézissel mit szabad és mit nem csinálni, mire kell vigyázni? (beszélgetés)
Hááát... főnököm két hét után mankóval dolgozni jött. Igaz, irodai munkája van.
Mondjuk jobban tette volna, ha tovább marad, főleg csinálja a gyógytornát, mert lassan javul, még igencsak sántikál. Bár ahhoz képest, ahogy ment műtét előtt, lényegesen jobb.
Hát, nem. Barátunknak julisban volt, azóta pl. pedikűröshöz jár, már nem tudja norm. levágni a körmeit.
Neki mondták; a ráesés nagyon veszélyes lehet.
Szerintem már mindent lehet csinálni.
Lehet, hogy egyszerre sokat csináltál, nem?
A nénikém fél év után mindent csinált, még székről is esett le a függöny cserélése közben;) de semmi baja nem lett.
7 éves a protézise.
Most nyáron lakás felújítás volt náluk 3-4 hónapig tartott. Na, most egy kicsit megerőltette, de kapott egy infúziós kezelést és megint rendben van.
Eddig rendben volt a csípőd? Miket csináltál? Ez volt az első nagyobb melód?
Egyébként a legjobb az lenne, ha fokozatosan szoktatnád magad a terheléshez.
Szerintem pihenj, esetleg nem ártana szedned izomlazítót 1-2 hétig és utána törekedj arra, hogy ne egyszerre csináld meg a munkádat, hanem oszd el.
Jobbulást!!!!
Januárban Volt, vagy Lesz a műtét?
Ha volt, akkor nem igazán értelek, az elesésre viszont nagyon kell vigyázni, mindig!
További ajánlott fórumok:
- Nyári szabadságomat vajon mire vegyem ki? Azért, hogy csak itthon legyek, nincs értelme. Egyedül mit lehet csinálni?
- Településünkön "divat" lett fűnyírás helyett lemérgezni a füvet. Szabad ilyet csinálni?
- Mit tegyek?A gyerek bármit teszek csak olyat hajlandó csinálni, ami veszéyes, vagy amit nem szabad
- Egyik baratnom 5-eves gyermeke eszi a homokot.Nem tud vele mit csinalni hiaba mondja, hogy nem szabad.Mi az oka?
- Fehérje diétát meddig szabad csinálni?
- Nem tudom feltölteni a fényképezőgépről a képeket, mert kevés a szabad memória. Mit tudok csinálni?