Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Csípő protézis után meddig volt fájdalmad? fórum

Csípő protézis után meddig volt fájdalmad? (tudásbázis)

12. 13d03718f8 (válaszként erre: 11. - A0c1361e44)
2011. aug. 18. 17:48

Konkrétumot még mindig nem írt senki:(

Nem vagyok paranoiás, csak szeretném tudni, mi vezet odáig, hogy arra kerüljön sor, hogy valakinek ilyesmihez kell folyamodnia...

11. a0c1361e44 (válaszként erre: 10. - 13d03718f8)
2011. aug. 18. 16:43

Nem kell sajnálni a nénikémet, mert megműtötték és azóta jól van:)

Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni! Az is lehet, hogy meghúzodott, vagy rosszul ülsz, fekszel, stb. Torna nem ártana. Jobbulást!

10. 13d03718f8 (válaszként erre: 9. - A0c1361e44)
2011. aug. 18. 15:14

Sajnálom a nénikédet:(

Nem gondolom hogy az kellene, csak érdeklődöm, mik a tünetek, és panaszok, amik odáig vezetnek, hogy valakinek az kelljen...

Nálunk a családban senkinek nem volt, persze, ez nem jelent semmit.

Én sem szeretnék, csak aggaszt a helyi fájdalom, és félek dokihoz menni, mert biztos van valami oka:(

9. a0c1361e44 (válaszként erre: 8. - 13d03718f8)
2011. aug. 18. 12:46

A nénikém, akit műtöttek, mint írtam is 62 éves.

Neki lágyékban volt nagyon erős fájdalma a műtét előtt. Sántikkált is. Mi azt gondoljuk, hogy a derék betegsége miatt kopott el a csipője, hiszen a derék fájdalmak miatt sokszor rosszul terhelte magát.

Miért gondolod, hogy csipő protézisre van szükséged?

2011. aug. 18. 10:06

SZiasztok!

Félre értés ne essék, nem diagnózist kérek, csak tanácsot.

El fogok menni dokihoz is, csak érdekelne a ti véleményetek is!!

Kb. 1 hete nagyon fáj a bal oldalon a csípőcsontomnál:(

Reggel a legrosszabb mikor felkelek, de napközben is fájdogál.

Elsőnek olyan volt, mintha a hasizom gyakorlatok miatt lenne izomlázam, de ma már tudom: nem az!

Érdekelne, hogy nektek miért volt szükség a csípő protézisre, milyen panaszaitok voltak??

Tényleg csak kérdezem: nem várom, hogy megmondjátok, az-e a bajom, mint nektek:)

7. 25ef45f830 (válaszként erre: 4. - Fridoka)
2011. aug. 3. 13:47
.....ja és ne huzd az időt mert nem történik semmilyen csoda,csak egyre rosszabb lessz!!!!Örülj neki hogyha van lehetőséged az operációra,nekem négyszer halasztottak,már alig vártam hogy sorra kerüljek!Merem állitani hogy a magyar orvosok kivállóak a nővérek aranyosak a mostoha körülmények ellenére is remek munkát végeznek!!!
6. 25ef45f830 (válaszként erre: 1. - Fridoka)
2011. aug. 3. 13:40
Erről első kézből tudósithatlak(mivel ma kéthete operáltak) Nálam elképesztő volt a változás! A régi fogcsikorgató fájdalom helyett,teljes fájdalom mentesség és békés nyugalom költözött a életembe! Persze ez a csipő fájdalomra vonatkozik,az operáció természetesen jár némi utófájdalommal főleg aseb gyógyulás de nem vészes!!!
5. a0c1361e44 (válaszként erre: 4. - Fridoka)
2011. júl. 22. 09:01

Szívesen!

Ne félj tőle. A nénikémnek nagyon fájt a műtét előtt a csípője, de nem lehetett sokáig húzni, mert a csípőfájdalom miatt máshogy terheli az ember a másik lábát és az is elkophat. A kórházba már a műtét után néhány nappal sokkal jobb neki, mint előtte, amikor hazament 10 nap múlva, akkor már szuper volt. A következő kb. 20 napban fájdogált neki, de nem volt vészes. Azt gondolom, hogy jobb mielőbb túl lenni rajta.

4. fridoka (válaszként erre: 3. - A0c1361e44)
2011. júl. 22. 07:23
Köszönöm a válaszokat,nagyon félek tőle,de remélem jobb lesz.Most az időt húzom,hátha valami csoda történik.
2011. júl. 22. 06:19
Engem nem, de a nénikémet műtötték múlt év októberében. Kórházban 10 napig volt és napról napra mindig egyre jobb lett neki. Kb. 1 hónapig fájt neki még, de közel nem annyira, mint műtét előtt.
2011. júl. 22. 05:30
Az első műtét után semeddig (előtte fájt annyira, hogy olyan teli szájjal vigyorogtam a műtét másnapjától kezdve, hogy a doki azt mondta, ő is megműttetei a fájós vállát, ha ez így megy :)). A második még nem volt annyira rossz állapotban, így utána nem volt akkora megkönnyebbülés a műtét. Arra emlékszem, hogy a kórházban (10 nap) még szenvedtem, de csak éjszaka éreztem akkor is, hogy fáj. Nem tudtam aludni, nem volt inger, ami elvegye a figyelmemet, biztos ezért éreztem. Szerintem miután hazaengedtek, nem fájt egyáltalán, legalábbis nem emlékszem.
2011. júl. 22. 05:19
Csípő protézis után meddig volt fájdalmad?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook