Csípő protézis után meddig volt fájdalmad? (tudásbázis)
Konkrétumot még mindig nem írt senki:(
Nem vagyok paranoiás, csak szeretném tudni, mi vezet odáig, hogy arra kerüljön sor, hogy valakinek ilyesmihez kell folyamodnia...
Nem kell sajnálni a nénikémet, mert megműtötték és azóta jól van:)
Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni! Az is lehet, hogy meghúzodott, vagy rosszul ülsz, fekszel, stb. Torna nem ártana. Jobbulást!
Sajnálom a nénikédet:(
Nem gondolom hogy az kellene, csak érdeklődöm, mik a tünetek, és panaszok, amik odáig vezetnek, hogy valakinek az kelljen...
Nálunk a családban senkinek nem volt, persze, ez nem jelent semmit.
Én sem szeretnék, csak aggaszt a helyi fájdalom, és félek dokihoz menni, mert biztos van valami oka:(
A nénikém, akit műtöttek, mint írtam is 62 éves.
Neki lágyékban volt nagyon erős fájdalma a műtét előtt. Sántikkált is. Mi azt gondoljuk, hogy a derék betegsége miatt kopott el a csipője, hiszen a derék fájdalmak miatt sokszor rosszul terhelte magát.
Miért gondolod, hogy csipő protézisre van szükséged?
SZiasztok!
Félre értés ne essék, nem diagnózist kérek, csak tanácsot.
El fogok menni dokihoz is, csak érdekelne a ti véleményetek is!!
Kb. 1 hete nagyon fáj a bal oldalon a csípőcsontomnál:(
Reggel a legrosszabb mikor felkelek, de napközben is fájdogál.
Elsőnek olyan volt, mintha a hasizom gyakorlatok miatt lenne izomlázam, de ma már tudom: nem az!
Érdekelne, hogy nektek miért volt szükség a csípő protézisre, milyen panaszaitok voltak??
Tényleg csak kérdezem: nem várom, hogy megmondjátok, az-e a bajom, mint nektek:)
Szívesen!
Ne félj tőle. A nénikémnek nagyon fájt a műtét előtt a csípője, de nem lehetett sokáig húzni, mert a csípőfájdalom miatt máshogy terheli az ember a másik lábát és az is elkophat. A kórházba már a műtét után néhány nappal sokkal jobb neki, mint előtte, amikor hazament 10 nap múlva, akkor már szuper volt. A következő kb. 20 napban fájdogált neki, de nem volt vészes. Azt gondolom, hogy jobb mielőbb túl lenni rajta.
További ajánlott fórumok:
- Bp.-en tudtok ajánlani kórházat csípőprotézis műtéthez?
- Csípő protézis műtét utána tapasztalatok, tanácsok
- Hogyan halaszthatnám minél későbbre a csipőprotézis beültetést?
- Egerben csípőprotézis műtéte volt valakinek?
- Uzsoki kórházban melyik orvost ajánlanátok csípőprotézis beültetésre?
- Hagyományos csipőprotézis beültetés vagy minimál invaziv?