Látom már nem túl friss a bejegyzésed... mi van veletek azóta? Minden rendben a kis vadóccal? Gondolom megrémült a kicsi és ezért "dobta le" a bundáját helyenként, mert ők (de gondolom ezt te is tudod) így védekeznek.
SEGÍTSETEK!Az előbb leesett a csincsim a vállamról,nagyon nagyot koppant-nagyon beütötte magát,még a szőréből is hullottak ki csomók!MIT CSINÁLJAK?ÍRON,AKI TUD SEGÍTENI!!!!!!!!!
Először egy fiú csincsillát kaptam a férjemtől, majd pár hónappal később egy lányt is, mert öcsike szomorú volt sokszor. Így bővült a család egy Húgi nevű lánnyal. Már azt hittük egy idő után hogy azonos neműek, amikor megszületett Lui, a közös gyermek. Csodaszép volt. Annyira megszerettük hogy maradt. Alig telt el négy hónap, újabb csinibébi született, aki a Tobi nevet kapta. A testvérem már alig várja, hogy elvihesse az ő lánykájának párnak. Imádjuk őket, csak felügyelet nélkül nem lehet hagyni őket, mert mindent megrágnak -emiatt nem volt egyhétig telefonvonalunk.
Szerintem nagyon jó ötlet volt erről a cuki kis állatkáról írni.Régebben én is szerettem volna, de nem tudtam vállalni.Sajnos.Sok sikert a cukorfalatokhoz!
A csincsilla egy kis szürke mókushoz hasonlító állatka. Az Andok hegységbõl indult világkörüli útjára és ért el hozzánk is. Nagyon sok alfaja ismert, de számomra legkedvesebb az egyszerű, úgynevezett standard csincsilla.