Csináltatott valaki mostanában mellműtétet tb-re? Lehet még így egyáltalán? (tudásbázis kérdés)
6. Bobesbobek (válaszként erre: 5. - 4da30dccf3)
2012. dec. 30. 14:03
Jövök,köszönöm!
5. 4da30dccf3 (válaszként erre: 1. - Bobesbobek)
2012. dec. 29. 17:33
gyere a mellkisebbítés fórumra, ott mindent megtudsz a lányoktól ill tőlem, nekem februárban lesz TB-s műtétem :) akik túl vannak rajta azoknak a naplójában fotókkal illusztrálva is többet tudhatsz meg :)
4. Bobesbobek
2012. dec. 29. 16:55
Igen 5 eve meg csináltak de most nem tudom es nem igazan tudom hol kezdjek keresgelni,netem nem sok mindenvan!
3. 8daf82b38c
2012. dec. 29. 15:31
Évekkel zeleőtt (5-6) hallottam, hogy a Budai sport kórházba még csináltak ilyet, de nem 100% ban támogatta a TB, olyan 150ezret kértek egy ismerősömtől (mellfelvarrás), de amúgy duplája lenne. Érdeklődd ott meg, ott csinálták akkor részleges TB re. Talán. sok sikert! BUÉK! :)
2. Ayna
2012. dec. 29. 15:29
Én egy hónapja kérdeztem a nődokim és azt mondta, nem csinálnak tb - re felvarrást.
1. Bobesbobek
2012. dec. 29. 15:24
2.babat varom ,mindig is nagy melleim voltak,hizas fogyastol most mar elég viseltesek,szegények!Régen fel varrást csinálták tb-re,de nem tudom ez létezik e még?Valakinek van tapasztalata esetleg?
További ajánlott fórumok:
- Pajzsmirigyműtét előtt állok; volt valakinek ilyen problémája mostanában?
- Milyen filmet láttál ma / mostanában?
- Akik mostanában szeretnének teherbe esni...
- Hüvelyplasztikát csináltatott valaki mostanában? Nagyon fáj?
- Somogy megye és környékén (Nagyatád, Pécs, Dombóvár, Marcali, Kaposvár) csináltatott valaki mostanában fülplasztikát?
- Nemesvakolatot valaki csináltatott mostanában? Mennyibe kerül körülbelül?