Csevegő- Nem tudsz aludni? Unatkozol? Nincs kivel megbeszéld a dolgokat? Gyere, itt bármit lehet :) (beszélgetős fórum)
Én az élet iskolàjàban buktam el..most ismétlek..
nem nincs aki korrepetàljon sajàt hibàimból kell majd tanulnom.
Én jó tanuló voltam csak nyolcadikban egyszer nyítottam ki a könyvet órán kívül kétszer életemben Akkor még puskáztam is bár az meg Atlasz volt.
Nekem volt, hogy kérnem kellet az egyest.
5 írásbeli - "a szó elszáll az írás megmarad", 2. jegy 3-as szóbeli mert nem bírt, most ezek után minek feleljek, így is úgy is 3 lesz az évégi jegyem, bár mely jegyel főleg nála, de amúgy is.
Ja én is bukott diàk vagyok most ismétlek..
néha amugy alszok du.de van hogy negyed vagy fél óra is elég..
Nálam az 6 és fél évig ment.
Nem ltttem magán tanuló csak hetedikes 4+ átlagom miatt elnézték, 8-at meg furrán usztam meg kalandosan. Eslő fél év 1-es 2-es pár 5-sel, második ismétlés többségében 4-es 5-ös.
Végre! Napok óta mindenki időben alszik. :)
Vagy csak nem dugja ide az orrát?
Itt vagy? Nekem "sikerült" megint egy óra helyett többet aludnom, majdnem éjfél volt már, mire felébredtem.
Most még molyolok, olvasgatok, tévézek kicsit. Utána majd ágyba bújok, ha elálmosodom.
Kicsit beszélgettünk a fiammal erről-arról, és örülök, hogy ő kezdeményezi mostanában a beszélgetéseket.
Még majd azt is össze kell írnom, hogy mit kell vásárolni a hétvégére, meg a hét folyamára is.
Hát, valamit elfoglaltságot ki kell találni.
Lassan haklad minden. Nálunk egy nevelőtanár elszámolása nem stimmel, holnap harmadszorra egyeztetek a pénztárral, és megkérem őket, beszéljék meg a nevtannal, hogy NINCS semmi tartozásunk.
Van még egyéb elintézni való is, aztán itt a hétvége és megint kettőnkre főzök. össze kell kell szednem azokat a dolgokat, amiben a fiam segítége kell... Utána viszont két hétig egyedül leszek. :D
Csak most látom, hogy írtál!
Igen, nálam isnagy a csönd, visszament a fiam a koliba. Bár az első hét hamar eltelt, itt volt a gyerek péntek este. Tegnap délután ment vissza, most én is csak az állatokkal beszélgetek,meg néha telefonálok.
További ajánlott fórumok:
- Alszanak a gyerekek? Unatkozol? Anyukák! Gyertek dumcsizni!
- Beszélgessünk kötetlenül bármiről, ha unatkozol itt a helyed!:)
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- Magánéletünk megbeszélése egy harmadik féllel
- Ti is tapasztaltátok már, az emberek milyen indulatosak?Nem tudnak nyugodtan megbeszélni dolgokat, indulatos, személyeskedős, sértegetős let
- Megbántottam 1 kollégámat. Ha beállítanék hozzá megbeszélni a dolgokat, a még nagyobb haragját vívnám ki, vagy jól is elsülhet szerintetek?