Cserélgessünk olvasnivalót! (beszélgetés)
Azt hiszem legjobb, ha maradunk az elektronikus formátumú könyveknél.
Van valakinek "Modell és makett" elektronikus formátumban?
Azt hiszem legjobb, ha maradunk az elektronikus formátumú könyveknél.
Van valakinek "Modell és makett" elektronikus formátumban?
A könyvtárakkal kapcsolatban. Nekem fáj a szívem mikor látom, hogy az erdélyi könyvtárak mennyi könyvet selejteznek ki. Pedig vannak olyan gyerekek a suliban akiknek hiányzik az olvasnivaló.
Bár a gondolat szép,,de ezt az innen-oda,, onnan -ide,,küldést hát,,,🤔
Amúgy én sem adok kölcsön,,nagy becsben tartom még a salátára olvasott példányaimat is.Vannak megúnt kötetek,,nemrég válogattam ki,,,kirakogatom apránként az utcai elvihetőbe.
Én szívesen adok kölcsön könyvet, eddig még csak a kisgyerekesekben csalódtam. Onnan nem egyszer jött vissza könyvem foltosan, gyűrötten... "Döncike is olvasta" címszó alatt. Hát a 🤬 Döncikének, de egyébként munkatársnak, barátnak, rokonnak szívesen kölcsönözök.
De nem szívesen kérek kölcsön, tényleg csak ha valamit nem tudok beszerezni, mivel nálunk a az egyik qrva macska könyvimádó és tutibiztos azt rágja meg amelyik nem az enyém. Jártam már így olyan könyvvel ami dedikálva volt, így másikat sem tudtam venni helyette, égtem mint a Reichstag. Nagyon kellemetlen volt.
Ami a könyv árakat illeti, hát drágák. Én legutóbb Hobo könyvét vettem meg, akciósan volt 19ezer,vettem egy mély levegőt de kellett, arról nem beszélve hogy elkapkodták és újranyomásban már más verzió lesz, ha így nézem lehet jó lesz még befektetésnek is, pláne ha sikerülne dedikáltatni is 🙂
Mondjuk ezt meg lehet oldani foxposttal vagy postán maradóval.
FI, amúgy ezt már kitalálták, van egy ilyen oldal hogy rukkola, ott lehet könyveket cserélni.
Lehet csak én gondolom úgy, hogy idegennek a nevemet, címemet sem adnám ki szívesen, egy könyv kedvéért sem.
A könyvtár akkor praktikusabb, olcsóbb.
Ugye? Nem akartam ezt írni, ne tűnjek parasztnak, de így leírva nem tűnik annak! 😀
Tényleg marhadrágák! Én most rendeltem meg a Lúg-ot. Mérő Vera. Mély levegővétellel fogok majd neki. 🥹
Idegennek? Nagyon drága a posta is.oda-vissza árból, már megveszi az ember.
A könyvszekereken három-ötszáz Ft a legjobb könyv is. Ennyiért a posta nem szállítja ki.
2x adtam kölcsön egyszer sem kaptam vissza.
Soha többé senkinek.
Nagy èrtèkű könyveim vannak,hatalmas gyűjtemény.
Szàmomra mind fontos.
Nem kerül vissza! 😩
Vannak új és jó könyveim, de nem szívesen adom másoknak oda.
A legjobb könyveimet nem adták vissza.
Van olyan, ami 35 éve "kint van". Darabig kértem, hogy küldje el egy közös ismerősünkkel. Nem, ő kérte el, személyesen akarja visszaadni! Következő kérésnél már fújt rám, hogy "ne izgulj, megkapod!"
Sziasztok!
Ezt a fórumot a könyvbarátoknak alapítom. Valaki felajánl egy könyvet, amit elküld annak akit érdekel, és tud helyette más érdekes könyvet küldeni.
Az olvasnivaló csere csak akkor jöhet létere, ha mindkét fórum tagot érdekli a neki kínált könyv.
A könyvek küldése, az egyszerűség kedvéért, mindig a „küldőt” terheli, aki szintén könyvet kap.
A könyv kiolvasás után visszaküldendő a tulajdonosnak, vagy más fórumtagnak.
A könyvkereskedést kérem mindenki által kizárni a fórumból!!