Csepelen melyik nap van ortopédiai vizsgálat? (tudásbázis)
7. marcsix (válaszként erre: 6. - Bnedora)
2009. márc. 16. 14:05
köszi. ma felhívtam őket, a dokinő adta meg a számot. áprilisra kaptam időpontot. ja csürtökön van ortopédia . Köszi mindenkinek a segítséget. :)
6. bnedora (válaszként erre: 5. - Marcsix)
2009. márc. 15. 18:36
Telefonon biztosan lehet időpontot kérni. Én a szakrendelő központi betegirányító számát meg tudom neked adni, amennyiben a gyermekortopédia is az Áruház téren van.
5. marcsix (válaszként erre: 3. - Bnedora)
2009. márc. 15. 16:41
Valószínűleg a gyermekortopédia. De ha időpontot kell kérni, akkor ugyis mindegy. Azt hittem, hogy időpont nélkülis is lehet menni. Mert Szigethalmon nem kell időpontot kérni. Akkor ezek szerint csepelen kell.
Köszi
4. e7d58500d8
2009. márc. 15. 13:54
Szia!
Most kérdeztem a szomszédomat, mert náluk ez nemrég volt aktuális.
Szóval, a beutaló mellett, be is kell jelentkezned, akkor kapsz egy időpontot.
3. bnedora (válaszként erre: 2. - Marcsix)
2009. márc. 15. 13:49
A nagy szakrendelésre gondolsz, vagy van külön gyermekortopédia.
2. marcsix
2009. márc. 15. 13:27
Ha van beutalóm melyik nap vihetem csepelre, csípőszűrés vizsgálatra a 2 hós kislányomat? Azért nem tudom mikor van rendelés, mivel mi a mellette levő városban élünk, és eddig oda jártunk, most viszont ide kaptam beutalót. De nem mondták mikor lehet menni.
Válaszokat előre is köszi!
1. marcsix
2009. márc. 15. 13:25
Csepelen melyik nap van ortopédiai vizsgálat?
További ajánlott fórumok:
- Pajzsmirigy megvizsgálására melyik vizsgálat biztosabb, ultrahang vagy vérvétel?
- Szerintetek ha több orvos is hall szívzörejt a gyereknél, de a cardiológus dr nő (felületes vizsgálat után)nem melyik téved?
- Hasi problémával melyik orvos foglalkozik, aki részletes vizsgálatot, diagnózist ad?
- Csípőprotézis műtét előtt milyen vizsgálatokat végeznek a debreceni ortopédián?
- Hogyan jutok be az Uzsóki kórház ortopédiai vizsgálatára?
- Szegeden ingyenes ortopédiai vizsgálat van valahol?