Csecsemőkori akne(pattanás). (beszélgetés)
Akkor nagyon más lehetőséged nincs sajna csak hogy kenegeted.Átgondoltam picit és nem lehet hogy ez a bőrprobléma a kakijával összefüggésbe van?Mert HA-s tápit kap ő is ugye?Na mármost abba is van tejfehérje és a kakija se oké teljesen és lehet így is kijön az allergia nála!Én még erre tudok gondolni.Érdemes lenne olyan tápira váltani ami abszolút tehéntejfehérje mentes!MILUPA PEPTI 2 PLUS 450g, MILUPA PREGOMIN 450g Ezek a már kialakult allergiásoknak vannak.A HA tápi semmit sem ér ha már megvan az allergia az megelőzésre szolgál csak.Máténak ugyanúgy véres volt a kaki tőle.Mi most sinlac-al pótoljuk az esti tejcit és ez bevált nála.Na szerinted?
Még nem voltunk gastrosnál most várakozó állásponton vagyok kicsit!Ki szeretném tapasztalni a dolgokat hogy most hogy változik a helyzet!:-)
De van,fertőtlenítő és krém,és szebb is.Már másnap látszott a változás,de sajna ,minden nap jön új a kicsi pofiján.
Jól vagytok?
Gasztronál voltatok?
Nem is sokáig szopott,2 hónaposan tápi kellett.
Pontosan ezt hogy 6 hónapos korára ha nem vészes le kell csengeni a szervezetbe,ha nem 2 éves korára fog csak.
Egy bizonyos portálon rá akadtam,és pontosan ugyan azt írja mi nekünk van.
6 hónaposan kell controlra vissza vinni.
A fiamnak csúnya volt a bőre pici korában.Nem emlékszem már mikorra nőtte ki,de bele telt pár hónapba.Amúgy az én emlékeimben nem úgy maradt meg,hogy csúnya pattanásos kisbaba volt,csak amikor később megnéztem a képeit akkor tűnt fel,hogy nem olyan volt a bőre,mint később:).
Szerintem ne aggódj miatta.Bár a fiamnál is 1-2 hegesen gyógyult,de hát én akkor is őt látom a legszebbnek:).
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek milyen az a nő, aki nem szereti a csecsemőket, gyerekeket?
- Mit használtok aknés, pattanásos bőrre?
- Az akne - pattanás
- Mit lehet kezdeni a csecsemőkori mitesszeres és pattanásos bőrrel?Ki lehet tisztítani valahogy a pórusokat?
- Remescar pattanások, aknék okozta hegekre jó lehet?
- Használt valaki pattanások ellen akneust?