Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Császár után 4 hónappal, mi ez? fórum

Császár után 4 hónappal, mi ez? (tudásbázis)

5. 2cb29de033 (válaszként erre: 1. - Ani2)
2011. jún. 13. 07:39

Szia.

Szerintem is kérdezd meg, nekem egy császárom volt eddig, de ilyet nem éreztem. Olyan volt, hogy a varrás helyén kicsit szúrt, meg viszketett, de mást nem, pláne nem 4 hónap múlva..

4. Ani2 (válaszként erre: 3. - E07aa834c4)
2011. jún. 12. 10:43
Nem , én nem éreztem olyat. De nekem a vágás fölött van ez a érzés.
2011. jún. 12. 09:40

ez nálam is volt,elmulik.Főképp a vágás környékén éreztem,alakul vissza normál állapotba a méhed ha nem erős a fájás ne aggódj,ha görcsösen fáj irány a dokihoz.

Esetleg nem érzel alul olyant mintha valami dudorod lenne?nem akarom tul gusztustalanul leírni...nekem megsülyedt a méhem és olyan volt mintha lógna ki valami mint kiderült valóban így volt sajnos nem kaptam meg a megfelelő segítséget vagy tanácsot így magamnak kellett rájöjjek hogy mit kell tennem ahoz hogy a méhsülyedés helyre álljon.Izomerősítő gyakorlatokat végeztem naponta többször és szépen rendbejött.ez az idő alatt éreztem ezt a méh összehuzódást is.

2. fdóri (válaszként erre: 1. - Ani2)
2011. jún. 12. 09:39
Szerintem kérdezd meg a nőgyógyászod... Nem hallottam még ilyet, nem is éreztem. 2 császárom volt...
1. Ani2
2011. jún. 11. 22:08

Sziasztok

4 hónapja volt császárom és mostanában többször éreztem lent a hasamnál, olyan érzés mintha méhösszehúzódásom lenne. Egyik oldalon összehúzódik és látni is majd szépen elernyed. Miért?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook