Császár után 4 hónappal, mi ez? (tudásbázis)
Szia.
Szerintem is kérdezd meg, nekem egy császárom volt eddig, de ilyet nem éreztem. Olyan volt, hogy a varrás helyén kicsit szúrt, meg viszketett, de mást nem, pláne nem 4 hónap múlva..
ez nálam is volt,elmulik.Főképp a vágás környékén éreztem,alakul vissza normál állapotba a méhed ha nem erős a fájás ne aggódj,ha görcsösen fáj irány a dokihoz.
Esetleg nem érzel alul olyant mintha valami dudorod lenne?nem akarom tul gusztustalanul leírni...nekem megsülyedt a méhem és olyan volt mintha lógna ki valami mint kiderült valóban így volt sajnos nem kaptam meg a megfelelő segítséget vagy tanácsot így magamnak kellett rájöjjek hogy mit kell tennem ahoz hogy a méhsülyedés helyre álljon.Izomerősítő gyakorlatokat végeztem naponta többször és szépen rendbejött.ez az idő alatt éreztem ezt a méh összehuzódást is.
Sziasztok
4 hónapja volt császárom és mostanában többször éreztem lent a hasamnál, olyan érzés mintha méhösszehúzódásom lenne. Egyik oldalon összehúzódik és látni is majd szépen elernyed. Miért?
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalataitok vannak, pár hónappal az orrmandula műtét után?
- Császár után pár hónappal ismét terhesség
- Nem rendelkezem 3 ledolgozott hónappal, mennyit kapok a gyerek után?
- Viszkető, növekvő csomó a mellben, 3, 5 hónappal a szoptatás után. Tudja valaki mitől lehet?
- Mit jelent, ha 2 hónappal szakítás után keres a volt barátom és még találkozni is akar, ha ő szakított?
- Tudja-e valaki, hogy császármetszés után pár hónappal milyen a vágás helye?