Csalódás volt a várva várt masszázs. A masszőr telefonja... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Azok a cibancok ki lettek penderitve .
a kvak mashol vannak. Nem a masszazs szalonban.
13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 12. - Angelique2)
ma 15:42
Borravalót csak akkor adok, ha nagyon elégedett vagyok.
Te magaddal beszelgetsz?
Óóóóó, nő vagy, és a masszőr is az?
Hát kérlekszépen, máskor férfi masszőrt válassz.
Erős kezűt, aki naaaaagyon finoman simogat, akartam mondani, de hát tudod te azt.
Szaknyelven ezt a magatartást írják le "ordas bunkóságnak", nem?
Amíg a vendégemmel foglalkozok, aki megtisztelt azzal, hogy épp az én szolgáltatásomat választotta, addig lenémítom az átkozott telefonomat, és minden figyelmem a vendégé. Amíg dolgozok, addig nincs az a fontos telefonhívás, ami ne várhatna, amíg a vendéggel végzek. Ez ilyen... alapvető magatartáskultúra, vagy csak én vagyok túl régimódi?
A témaindító helyében én is finoman jeleztem volna a masszőrnek, hogy ha késedelmet nem tűrő telefonjai vannak, máskor inkább nem zavarom. Borravalót pedig nem kap, csak elmesélgetem az összes ismerősömnek, hogy ez a masszőr milyen egy elfoglalt ember, ne háborgassák, mert fontos telefonjai vannak, amelyek elintézésében a munkája gátolja.
rendre utasítod, hogy ne vegye fel a telefonját, majd visszafekszel és gond nélkül folytatjátok a masszázst. nagyon életszerű
a visszamondás jogos
azt hiszem ebbe a témába nem fogok tudni sokkal többet beletenni
Ha az elsonel megmondja, hogy zavaro, legyen szives ne vegye fel, halkitsa le a telefonjat, a masodik alkalmaval siman felallhatott volna, es tavozhatott volna fizetes nelkul. Rossz elmeny, es nem megy vissza.
Ha olyan fontos hivast vart, akkor meg mondja vissza az idopontot, amit meg lehet erteni.
További ajánlott fórumok:
- Miért nem képes miattam feltölteni a telefonját?
- Vajon belenézhetek a párom telefonjába?
- Belenéztél már párod telefonjába?
- Milyen típusú volt életed első telefonja? Mikor tettél szert rá?
- Német nyelvterületen masszőrként munkavállaláshoz mely masszázsismeretek a leghasznosabbak?
- Zsírtörő masszázs : tapasztalatok, kérdések, masszőrök!