Zsírtörő masszázs : tapasztalatok, kérdések, masszőrök! (beszélgetés)
:))
Ha jó, akkor használd!
Nekem szerencsére a torna, jóga és az étrend is megteszi.
Nem kell fájdalmasnak lennie a kezelésnek.
A torna, jóga is jól eltünteti.
Bárki otthoni, egyszerű masszázzsal is segíthet magának:)
Ez ingyen van. Csodálatos! :))
Na jó, vannak nagyon jó kis segítők is, keringésjavító krémek pl.
Mit kell tudni a cellulitról?
A cellulit jellegzetes narancshéjhoz hasonló tünetei elsősorban a nőket érintik. A női nemi jelleget kialakító női hormon, az ösztrogén hatására a bőraljában lévő zsírszövetben fokozódik a zsírsejtek lerakódása.
A cellulit fő tömegét a bőr kötőszöveti rétegében felhalmozódott és lerakódott salakanyagok képezik, melyek a környező szövetekből további nagy mennyiségű vizet vonnak magukhoz. Ez a felgyülemlett anyag ödémát okoz, és a megduzzadt csomók bőr felületét narancshéjszerűen egyenetlenné teszik. A megnagyobbodott csomók emellett nyomást gyakorolnak a vér- és nyirokerekre is, ezért romlik a keringés, és az anyagcsere is lassul. A cellulites bőr emiatt általában tapintásra is hidegebb.
A cellulit külsőleges kezelése során nagy hangsúlyt kell fektetni az olyan módszerekre, melyeknek anyagcsere és keringésfokozó, salakanyagokat elszállító hatása van.
Én kék-zöld voltam és eléggé fájt. De eredmény minimális. (annál költségesebb volt nekem)
Kb 1 hónapig jártam heti 2x, de hónapokba telt, amíg elmúltak a nyomai, a foltok. Szerintem a nyirok masszázs sokkal kíméletesebb és eredményesebb.
Ha úgy veszed észre, hogs az anyukád-féle masszás bejön, maradj nála!:)
1 hónapja hetente 3x masszíroz anyukám de januártól kifejezetten erre is szakosodott masszőzhöz is megyek :) Csodálatos, eltűnt a narancsbőröm és kisebb lett a fenekem! :)
Kinek milyen tapasztalatai vannak? :)
További ajánlott fórumok:
- Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
- Hülye kérdések fóruma, csak pihenteknek!!! :- D
- Vakok lehetnek masszőrök, gyógymasszőrök?
- Tudja valaki mi a neve és hol lehet kapni olyan paprikás fogyasztó krémet, amit a masszőrök is használnak?
- Tapasztalatok masszőrökkel
- Online pénztárgép használata masszőröknek szeptember végétől.