Családjog (beszélgetés)
akkor még egy dolog!van egy ismerős anyuka,odajár a kislánya óvodába ahova az enyém.speciális oviba járnak,mert az enyém középsúlyos fogyatékos,az övé állítólag azért járt oda mert,7 éves és nem beszél.most derült ki,hogy súlyos fogyatékos.ez szerintetek,nem súlyos elhanyagolás ugyanis,előtte nem vitte orvoshoz.most vitte tanulásképességvizsgálóba.én meg csak itt hagytam őket,mert el kellett mennem a gyógyszertárba.én nem hanyagoltam el őket,én vittem orvoshoz.most meg vakarózik,hogy mit tegyen.
sztem már mindegy.csak evvel szegény gyereknek teszi tönkre az életét.
Egyelőre nem találom,lehet törölve lett a viták miatt.Azért még keresgélek,hátha ráakadok.
Igaz,ott csak arról írt anyuka,hogy mi lenne majd,ha... De kapott hideget-meleget.
Volt egy fórum nemrég,melyben anyuka írta,hogy vissza kell mennie dolgozni,így a 12 éves lánya fog néha vigyázni a kicsikre.Érdemes elolvasni ezek után néhány hsz-t!
Borzalmas,ami veletek történt,kívánom a legjobbakat!!!Ha elvennék a gyerekemet,az életemet vennék el!
Uhh,de szerencsétlen eset.Hát küzdj értük,de sajnállak nagyon.Tényleg nagyon sok mindenki leugrik 5 percre a boltba egyedül hagyva a kiskorú gyereket,csak épp nem történik baj.Vagy rengeteg olyan van,ahol a 10-14éves gyerek egyedül megy haza suli után,szülök dolgoznak,ők addig otthon várnak,megtanulnak tévéznek.Öcsém 10 éves osztálytársa is így volt hazament suli után,szülők csak 6kor értek haza,ajtónyitásnál megszédült,annyi ereje volt h bekopogott a szomszédba,aki már a földön találta amikor ajtót nyitott,mentőket hívott,agyvérzést kapott a 10 éves kis srác,ki tudja mitől ilyen fiatalon.Ha ez már bent a házba történik,és nem 5 perc múlva jön ki a mentő,hanem 6után amikor a szülök hazaérnek,valószínű nem marad életben a kisfiú.
Szörnyű dolgok történhetnek,de nem lehetsz mindig mindenhol ott.
Sajnos igen. De sok ilyenre fényderül. Másréstt ahogy írták már mások a te gyerekeid közvetlen életveszélybe kerültek a gondatlanság miatt.
Másrészt még szerintem az is kérdés mitől lett tűz.
Magaddal viszed őket, nem akkor mész mikor alszanak vagy felketed őket, inkább, mint hoyg egyedül hagyd őket.
Én 5 percre hagytam egyszer egyedül a gyereket amíg aludt és nálam volt a bébi őr, de így is tiszta ideg voltam, pedig a ház elött voltam.
Miért belenyugodnál?
Ki kell mindent vizsgálniuk. Olyan helyekről is elveszik a gyereket ha fényderül rá.
De máshol szerencsére pont akkor nem gyullad ki a ház. Ki kell várnod az eljárás végét; minimum.
Nem ismerem a részleteket, de kb el tudom képzelni mit mondott az ügyvédetek.
Most inkább annak örülj, hogy a gyerekeknek nem lett semmi bajuk
További ajánlott fórumok:
- SOS családjogban jártas ügyvédet keresek Budapesten! Tud valaki ajánlani?
- Tudna valaki ajánlani Dunaújvárosban válóperes, családjoggal foglalkozó ügyvédet?
- Szegedi családjogi ügyvédet keresek, tudnál ajánlani?
- Olyan családjogászt keresek aki online tudna néhány kérdésemre válaszolni.Tudsz ilyet?
- Tud valaki ajánlani egy nagyon jó családjogi ügyvédet Győrben?