Családi pótlék helyett Erzsébet Utalvány?! (beszélgetés)
A mai nap a postás mindenkinek kihordta az Erzsébet utalványt Szolnokon.
Ugyan két részletben(Szolnok egyik fele 21 péntek- és a másik felét 24 hétfő)
Én Szolnoki vagyok.
Több vissza jelzés van már arról, hogy nálunk Szolnokon hozta a postás.
De én nem kaptam meg. Lehet olyan, hogy 2 szerre hordja a postás?
Már mint a családi pótlékot is egyszerre szokta nem?
(kártyás vok)
Ha tud valaki ilyesmit írjon légyszi
Sziasztok!
A facebookon van egy csoport akik azért küzdenek hogy 10 év után végre emeljék meg a családi pótlékot. Gyertek, csaatlakozzatok. Nem tudom hogy szabad-e ide linket beillesztenem. A csoport neve: összefogás a családi pótlék emelésért
hát...akkor lehet én emlékszem rosszul.
de pl. én vettem már belőle pudingport, kakaóport, és ezek egyike sem létfontosságú. Meg azt hiszem, hogy papírzsebkendőt is vettem már belőle.
Nem akarok félrevezetni senkit.
Mi számít létfontosságú élelmiszernek szerinted???
A szegénynek minden élelmiszer létfontosságú!!!!!
Ezt imádom.
Határozott igen, aztán határozott nem.
:DDD
Egyenlőre marad a kp ! ;) A családosok országos szövetsége elmagyarázta az okosoknak azt amit mi itt hosszasan latolgattunk, hogy nem csak ennie kell a gyereknek, de kell is hol laknia ..ahhoz meg a szülőknek sok esetben minden fillérre szüksége van , beleértve a csp-t is !
Sziasztok!
Hát én nem is örülnék neki meg nem is idegesítene hogy miért? mert van más jövedelmem is férjem fizetése de aki nem keres az hogy fizeti ki a rezsit,hitelt?Én falun lakok hogy bemenjek a tescoba az minimum 3000ft-miből?drágábban jönnék ki mintha a helyi kisboltba vásárolnák be.Na oké veszek ennyiért kaját jobb hónapba de olyan is van hogy négyünkre marad 15000 egy hónapra ha még a 26600ft-ot se kp-ba kapom akkor valószínű el kéne maradnom valami számlával hogy enni tudjak adni a gyereknek meg gyógyszert tudjak venni stb...Szóval remélem nem lesz belőle semmi aki eddig is elszórta az most is elfogja gondoljunk csak arra mikor mifelénk szokás élelmiszer csomag a rászorulóknak 200ft-ért adtak 1 liter olajat ezt is odaadják féláron úgyis lesz aki megveszi.
Szerintem ugyanazt szeretnénk..
A végkonklúzió mégiscsak az, hogy bárhol a világon azok a nők maradhatnak nyugodtan otthon, akiket eltartanak..
Az egy más kérdés, hogy én ezt csak egy szintig tudnám élvezni.. De addig nagyon. Nem a nem dolgozást, hanem a BIZTONSÁGOT.
További ajánlott fórumok:
- Étkezési utalványok, Erzsébet-utalvány és Széchenyi Pihenő Kártya
- Mi a véleményetek erről? Eladják a gyermekvédelmi Erzsébet utalványt?
- Gyermekvédelmi juttatást szerintetek Erzsébet utalványba kapjuk!?
- Az Erzsébet utalványt hol lehet beváltani?
- Erzsébet iskolakezdési utalványt hol lehet ruházatra levásárolni?
- Mikor hordják ki az Erzsébet utalványokat?