Családi nyaralás 2021 (beszélgetés)
Én is tervezem évek óta. Egyszer voltam a falumúzeumban. Szuper volt.
Különben, Sárvár is nagyon kellemes hely. Szép a fürdő, ott a vár. Közelben sok kirándulóhely. Hasonlókat lehet mondani Sárospatakról is.
Esetleg szállást tudna ajánlani?
Tetszik a hely :)
Nyíregyháza-Sóstó. Klassz a fűrdő, mindenféle medence, csúszdák, stb.
A tavon lehet csónakázni meg mindenfélét bérelni. Körülötte hatalmas park, játszótér, stb.
Ott a hatalmas állatkert, több óra bejárni. Fóka show is van, azt nagyon élvezik a gyerekek.
Van múzeumfalu is. Szóval klassz hely.
Egyébként valamikor 10 napot voltam Egerben. Kevés volt ahhoz, hogy a városban minden látnivalót végig nézzünk, mert azért egy kis fürdést, kirándulást is beiktattunk
Gyönyörű még Szilvásvárad is, azt a részt is érdemes megnézni.
Szia!
Belföld
Nyáron voltunk Hajdúszoboszlón.
Ekkora tömeggel még sehol nem találkoztam.
A város különben szép, rengeteg (több kategóriájú) szállás, étterem, de nekem a strand/fürdő a tömegnyomor miatt nem nagyon jött be. Illetve nagyon kevés az árnyékos hely.
Nem messze tőle Szarvason arborétum, Szegeden állatkert. Egyébként Szegeden rengeteg más látni való is, mint a Dóm, és hasonlók. Ott el lehet tölteni egy egész napot.
Ha kocsival mentek, akkor a gyulai vár, vagy várfürdő...
Tata.
Az Öreg tavon lehet fürödni, hajózni, a város gyönyörű.
Ha van kedvetek tartalmasabb programokhoz, ott a Botanikus kert, múzeum, a szomszéd faluban Samu, mellette a Gerecse.
"Lubickolós" nyaralás: Hajdúszoboszló,Miskolc-Tapolca.Eger
"Mozgalmas" nyaralás: A Bükk,Zemplén,Balaton,Budapest
"Városnézéses" nyaralás: Miskolc,Eger,Veszprém,Pécs
"Nyugalom" : Mátra,Aggtelek,Szarvas,Kőrösök
Sziasztok!
Két kamasszal és egy másfél éves gyerkőccel mennénk nyaralni valahova..Na de hova?
Ha lenne valami jó tippetek nagyon szívesen fogadnám :)