Csak kvízjátékok kedvelőinek! I. (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Csak kvízjátékok kedvelőinek! I.
Köszönöm.
Olvasd el a cikk 2. részét is, ott nem vesztek el a hozzászólások. :D
Én is észrevettem, hogy a cikkeimnél eltűntek hozzászólások. Sajnos túl későn ahhoz, hogy reklamálhattam volna. Szerintem a mentések, visszatöltések körül történhetnek hibák.
Pl. az is furcsa, hogy a „Női táskák és rejtelmeik” című, 2014-08-24 09:08-kor megjelent cikkemnél a lista szerint az utolsó hsz. időpontja 1970-01-01 01:00, amikor még nem is létezett ez az oldal. Érdekes módon, onnan nem hiányoznak hozzászólások.
Gratulálok!
Hiányolom a hozzászólások jó részét, szívesen elolvastam volna azokat is :/
én is szeretem az ilyen játékot.
sok okosságot lehet megtudni
több ilyen kéne.
Ezt úgy ismerem: lépcsőházi logika.
Vagyis, amikor az emberrel történik valahol valami kellemetlen, távozik, de már a lépcsőházban rájön, mit is kellett volna mondania.
Fábry egy bohóc, s neki is élnie kell valamiből. Egyetlen mentségük, hogy a nyereményekből jótékony célra is jut. Ettől függetlenül az eredeti játék csúfos lealázása; nem is értem, az ötletgazdák hogyan engedhették meg.
Azért a Széf-et megvédem.
Egyrészt nagyon sok benne a földrajzi, történelmi, irodalmi, gasztronómiai tárgyú, valamint általános műveltséget igénylő kérdés. Bulvár elvétve akad.
Másrészt Balázs igazán aranyosan vezeti. Ha valamilyen csoda folytán ismét lenne „Legyen ön is...”, és Vágó nem vállalná, egyedül őt tudnám elképzelni olyan színvonalú játékvezetésre, mint amit V.I. produkált.
Ezzel együtt nem szeretem az egymás elleni játékokat, meg azokat a vetélkedőket, ahol több szerepe van a szerencsének, mint a tudásnak.
Szerintem Gabi azt a műsort pont olyan profin vezette, mint Vágó a magáét.
Ugrás a teljes írásra: Csak kvízjátékok kedvelőinek! I.