Covid után (beszélgetés)
Minden nap: D vitamin, de olyan,ami K vitaminnal van kombinálva. 1000-es retard C vitamin. Cink, réz, magnézium. Ezek az alapok.
Ehhez lehet még kúraszerűen, valamit ezek közül (persze nem mind): Feketekömény (Webbeteg ezt írja róla: Gyulladáscsökkentő hatása, valamint erős vírus- és baktériumölő tulajdonsága révén, megfázás és a tüdőgyulladás kiegészítő kezeléseként javasolják alkalmazását.)Vagy: feketebodza, vagy echinacea. Herbafulvo esszencia (magyar állatorvos fejlesztette ki, de embereknek való, több palackkal fogyasztottuk már, én hiszek benne).
Szia!
Béres csepp!
Bélflóra erősítése.
És próbálj meg egészségesen étkezni.
Nem tudom,hogy beválik-e nálad ,próbáld meg.
Ennyit tudtam segíteni.
Sziasztok !
Gondolom nem egyedül vagyok, aki átesett a covidon... Amit viszont utána észrevettem magamon, nem bírom toppba hozni az immunrendszerem.. Tavaly okt.23 és nov.17 között voltam covidos..Azóta 2 hólyaggyulladás, 1 influenza amit sikerült begyűjtenem, pedig szedek vitaminokat, ebben az időszakban C vitamint nagyobb dózisban.. Most is fáj a torkom és náthás vagyok.. Szerintetek mit tegyek..? Van valakinek jó ötlete immunerősítés szempontjából? Szívesen meghallgatom..