Covid bőrtünetek (beszélgetős fórum)
Akkor indíts még 43 fórumot erről.
Frabato esetleg tudna segíteni. Online is fogad kuncsaftokat.
Foglaljuk össze a tényálladékot. Maszekhoz menni nincs lehetőség. Államiba nem szeretne. Fotó nincs.
Utoljára Jézus Krisztus tudott így gyógyítani, bár akkor szóbeli körbeírás sem volt.
Szerintem, ha az angliai eu.-rol lenne fogalmad, osszetenned a ket kezed a magyar rendszerert. Nekem a haziorvosom irt fel egy sampont, amit nem csak a fejborre hasznalok, es egyenlore jonak tunik.
A biztositott fogorvosi ellatasra be akarok jutni ellenorzesre, ezert egy ev mulva van egy idopontom EGY EV MULVA MASIK VAROSBAN. (Otthon csinaltatom a fogam, de vegy esetere bejelentkeztem, mert ennyi ido.) A haziorvosom nem tohonya, o talalkozik a rendeloben a betegekkel, de a parom orvosa ugyanott, par szobaval arrebb, csak kepeket ker, es szarik a betegekre, mert megteheti.
Nincs olyan ember, akinek a lábszárait ne kéne szárazság ellen kezelni, hidratálni. Főleg télen, mikor zártabb ruházatot viselünk.
Biztos vagyok benne, hogy korábban is száradt a bőröd a lábszáradon, csak nem fordítottál figyelmet rá, mert nem okozott egyéb problémát. Az, hogy nem figyeltél rá eddig vezetett, súlyosbodott.
Kérj gyógyszertárban, hogy keverjenek számodra hidratálókrémet és használd!
(Ung. hydrosum)
De attol meg, hogy nekem epp az van, neked nem feltetlenul :P
Szoval miert is nem mesz borgyogyaszhoz?
Miert nem mesz borgyogyaszhoz?
Ahogy Andi mondta, nem minden a covid. De mg tudja gyengiteni az immunrendszered.
Remelem, sorvadni nem kezdtel.
További ajánlott fórumok:
- Munkáltató által kikényszerített COVID oltás
- Mi várható Covid ügyben március 15. után?
- 5 - 11 évesek Covid 19 elleni védőoltása.
- Mi lehet ez: ízületi és izom fájdalmak, bőrtünetek? Lyme kór vagy más?
- 7 éves kislányom bőrtünetei gasztroenterológiai tünetre utalnak. Kivizsgálták, de még nem találták meg a kiváltó okot. Van ötletetek?
- Jelentkezett valakinél testszerte bőrtünetekkel a Candida?