Cordon bleu csirkemell recept
A Cordon bleu csirkemell hozzávalói:60 dkg filézett csirkemell
3-4 szelet sonka
3-4 szelet sajt
só
bundázáshoz: liszt, tojás zsemlemorzsa
sütéshez: olaj
A Cordon bleu csirkemell elkészítési módja:
Ugy csontozzuk ki, hogy egészben maradjon a hus, széthajtva kissé kiverjük, erre sajt szeletet fektetünk, és a hús szélét a bundázásból elveszünk tojásfehérjével megkenjük,ugy hatjuk össze./Ha szükséges fogvájóval megtüzzük./ Majd panirozzuk és pirosra sütjük az olajban. Majorannás krumplipürével, vagy kukocicás rizzsel tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: gevi1931, 2011. jan. 23. 10:25
A cordon bleu csirkemell elkészítési módja és hozzávalói.