Columbia Studió által szervezett tanfolyam (beszélgetés)
3. menomano1990
2014. nov. 24. 20:51
Szia. Én Debrecenben jártam hozzájuk, akkor még Consulting For Life néven indítottak nyelvtanfolyamokat. Sajnos nem fejeztük, mert nem fizették ki az oktató céget, így az abbahagyta az oktatást. A befizetett tandíjat nem fizették vissza. Senkinek nem ajánlom!!
2. antika123
2014. nov. 17. 20:38
Szia. Semmiképp ne tanulj náluk!! Egy szélhámos csaló társaság. Az előző cégük, ami oktatást szervezett felszámolás alatt van a hatalmas NAV tartozás miatt és azért mert az oktatókat és az alvállalkozókat sem fizették ki. Messziről kerüld el őket és mindent amit a benne lévő egyének csinálnak.
1. bea1223
2014. nov. 16. 20:48
Jár valaki valamelyik városban Columbia Studió által szervezett tanfolyamra? Érdekelne a véleményetek? Tapasztalat? Mennyire megbízhatóak?
További ajánlott fórumok:
- Mit tudtok a műkörmös tanfolyamról?
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Ha valaki jár egy munkaügyi központ által szervezett tanfolyamra, akkor a hónap mely részén kapja meg a pénzt?
- Munkaügyi által szervezett tanfolyamot van aki már elvégzett?
- Vélemények a Baalbek Stúdióról, termékeikről és tanfolyamaikról
- Corvinus Egyetem által szervezett OECONOM angol középfokú gazdasági nyelvvizsgára felkészítő tanfolyam