Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Citromosan készített halfilé recept

Citromosan készített halfilé recept

Elkészítési idő 40 perc

A Citromosan készített halfilé hozzávalói:
80 dkg tőkehalfilé
1 kk. halfűszer
5 dkg vaj
1 db citrom
3 szál petrezselyemzöld


A Citromosan készített halfilé elkészítési módja:
A halszeleteket megmosom, gazdagon megszórom halízesítő fűszerkeverékkel, és citromlével bőségesen meglocsolom 1-2 óráig a hűtőben állni hagyom. Ezután kivajazott hőálló edénybe teszem, a tetejére vaj szeletkéket teszek, és forró sütőben puhára sütöm. A kész halat citromkarikákkal és petrezselyemzölddel díszítem, és vajas burgonyával tálalom.


Kategória: Halas ételek receptjei


A citromosan készített halfilé elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook