Citológia p3-asról valakinek javult a helyzet Klion kezelés után p2-re? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
Megjött az eredményem,minden randben van p2-es.
Köszi,hogy írtál!
Jó egészséget kívánok a továbbiakban :)
Ez volt a paíromon ,ha esetleg valakinek mond valamit:
low -grade squamos intraepitheal lesion (sil)
Enyhe displasia
Sajnálom.
Majd írjál már légyszíves bővebben a műtét menetéről és a műtétről ha túl vagy raja (és lesz kedved)!Nem tudom,majd én is rákérdezek bővebben,hogy akkor nekem ez mi lehet ,hogy valami nemi betegségem is van ,nekem csak méhszájsebet mondott a doki!
Van már egy lányom ,jövőhónapba lesz 4 éves,szeretnénk még egyet azért is mentem dokihoz,mondván ha minden rendben van akkor......
Soha nem volt panaszom se közti vérzések , szex után sem, hasam se fájt stb.. max egy kis folyás.
Most örülök ha megygyógyulok ,a babáról fájó szívvel lemondok :( ,de nekem az első is elég nehezen lett, előtte 2 vetélés ráadásul 9 hetesen vele is bepecsételetem azt hittem ott is baj lesz,de szerencsére nem így történt.
Úgyhogy most meijedtem és nem szertném még egyszer ezt átélni.
Eddig nekem is mindig p1 volt ,még terhesen is !
Most nagyon örülnék egy p2-nek.
Sajnos méhszáj sebem mellett szedtem össze egy gyulladást. És itt jöttem rá, hogy a párom nem hűséges .
Érdekes, mert a nőgyógyász akihez elmentem nem mondott semmit,csak felírta a kúpot és ellenőrzésre hívott vissza . Nem ugyan az az orvos vizsgált, tőle is megkérdeztem, hogy mi ez és ő válaszolt könyörtelenül megmondta, hogy egy vírus, úgymond nemi betegségem van, amit csak szexuális úton lehet elkapni. :S Nos be is fejeztem azt a kapcsolatom és meggyógyultam. Az ellenörző vizsgálatok p2 eredménnyelzárultak, majd most kell mennem újra . :)
Két éve győnyörűen helyre jöttem ! Szültem, semmi gondom nincs, de amin keresztül mentem nem kívánom senkinek! Természetesen a legrosszabb képek ugrottak be!
Győrben csinálja egy doki lézeresen ezt a műtétet, kb 3 perc és utána mehetsz haza. Nem kell kórházban feküdni sem!
Ha érdekel megadom az elérhetőségét!
Szia!
Nekem is hármas volt 2 éve, majd kaptam egy kezelést két hétig kellett kúpoznom, azóta igaz szültem is , de semmi bajom sincs !
Tudom mit érzel! Nyugi!Rendben lesz minden!
Méhszájsebem van az orvos 10 napos Klion d 100-as kúrát ajánlott ,ha megint p3lesz az eredmény, akkor mütét!
Érdekelne ,hogy tényleg javulhat e a helyzet vagy csak már a műtét segít? Ha valakinek volt ilyen műtét az légyszi írja már meg mennyi ideig kellet kórházba lenni?
További ajánlott fórumok:
- Ismersz olyat, akinek P4 lett a citológia eredménye? Nőgyógyászati rákszűrésen.
- Többszöri P3 citológia, kóros lelettel? Volt valakinek ilyen?
- Szoktatok citologiára járni évente egyszer legalább?
- P3 citológia, tünetmentes, csak nagyon parázom
- Nőgyógyászati citológiai leletemen ez volt: NEGATÍV, METAPLASIA. Aki kapott már ilyet, annak hogyan kezelték? Akkor ez most mégis pozitív?
- P2 citológiai eredmény 1 év alatt rosszabbodhat?