Ciszta (beszélgetés)
Kedves abcdefggyhi!
Nagyon érdekelne a gyógynövénytea.
Kérném küldje el priviben. Köszönöm
Kedves Ismeretlen!
Olvastam,hogy cisztái voltak és gyógyteát ivott amitől elmúlt.Megköszönném, ha leírná, hogy milyen cisztája volt, és milyen gyógyteát ivott. Nekem a szemem belső részén a könnycsatornánál van egy nagyon pici ciszta. Nem zavarja a látásomat,alig látszik, de ma mondta az orvos, hogy az.Kis műtétet javasol,ha esetleg nagyobb lesz,de én nagyon félek tőle.Megköszönném ha válaszolna levelemre.Email címem: marianne13@t-online.hu Előre is köszönöm.
19. abcdefggyhi-nek üzenném, ha még olvassa az oldalt, hogy engem érdekelne az a bizonyos gyógytea.
Írna a címemre?katalin.simon56@freemail.hu
Köszönöm.
sziasztok!
Valaki nem tudja h a ciszta okozhat hajhullást??
előre is köszi...
Nekem is rengeteg nőgyógy bajom volt onnantól kezdve, hogy 15 évesen volt a ciszta bajom. Évente többször volt cisztám, felfázás jellegűm, petefészek gyulladásom, volt adnexitisem is. Szültem egy ygereket, aztán ezek a panaszok csökkentek. Majd jött a kisebbik lányom és a kisfiam. Ezek megszüntek, de lett egy miómám.
Szedsz gyógyszereket?
Nekem először 15 évesen volt két oldali cisztám a petefészkemnél. Az egyik vizsgálat közben kifakadt, ezért elájultam. A mentő vitt be a kórházba. Ott a másik 3 nappal később felszívódott.
A nagyobbik lányom fejlődési rendellenességgel született, nincs bal veséje. Helyette egy csomó ciszta fejlődött ki, amivel járnunk kellett fél évente, majd évente kontrollra. A legutóbbinál azt mondták, hgy már mind eltűnt. Mivel nincs funkciója, így teljesen összezsugorodott és aztán megszűnik létezni. A ciszta nagyobb baja, hogy bármikor visszajöhet.
Hol van cisztád, és hogyan vették észre?
Nálam 12 éves koromban derült ki, hogy a jobb petefészkemen van egy tojás nagyságú, az óta is megvan, mindig a menstruációm előtt fáj.