Cigánykártya jóslás (beszélgetős fórum)
Én magamnak elemzek, 8 éve tanulgatom. :)
Sziasztok!
Először is: elemzés, nem jóslás. A jövő bennünk van, mi alakítjuk. Egy átlagos ára az elemzésnek kb 8-11 ezer Ft maximum és eléggé részletesnek kell lennie. Sajnos sok a beképzelt, a csaló, a kókler, a lehúzó, a zsaroló stb. Sorolhatnám. Szerintem érdekes téma annak, aki spirituálisabb beállítottságú.
Engem is érdekel a tudomány és a pszichológia. Elvégeztem személyiségi teszteket, milyen típusú vagyok stb. Ettől még érdekelhet az, hogy milyen buktatói vannak az életnek. A cigánykártya elemzés nem földtől elrugaszkodott dolog. Sokat segít, ha nem látod (vagy nem akarod látni) a fától az erdőt, illetve, abban is, hogy a megérzéseid megalapozottak-e. Szerintem legtöbbször emiatt fordulnak az emberek a kérdéseikkel "jósok"-hoz. :)
Szerintem van olyan, aki tènyleg èrt hozzá.
Én jártam többször. Kevés ebben az igazán jó, de az a vèleményem, hogy aki tényleg érti a kártyát, az nem általánosságokat puffogtat.Sok minden bejött, némely dolog nem. Szoktam magamnak is vetni és be is jönnek dolgok. Szóval alapvetően hiszek benne, de sokkal több a megélhetési jós, mint olyan, aki valóban tud is.
Szakma? Röhögnöm kell....
akik jártak, milyen volt nekik igazat mondott vagy becsapták, mert ebben a szakmában is van csaló
Ha már kétszer volt tapasztalatod akkor mi a gond?
Én ezt 100%-ban cáfolnám!
Két helyen voltam, az egyik egy idősebb hölgy aki a múltról is olyan dolgokat mondott amit nem tudhatott, és nem is épp általános dolgok. De leginkább olyan emberek véleménye érdekelne aki tényleg járt és van tapasztalata :)
..az hogy a jóslás, egy jó beszélőkével, gazdag fantáziával rendelkező személy, aki olyan dolgokat mond amit a naív emberek szeretnének hallani,akik ezért cserébe pénzt adnak.
és ebből mi következik? hogyan tovább
"Ismerd meg magadat!"
És akkor nem lesz szükséged olyan emberekre, akik becsapnak.
Én tarot és magyar kártyás jósláson is voltam, és kamu volt mindkettő, pedig ismerőseim csak jókat meséltek a boszikról. A cigány kártyás sem lesz jobb. Bár egy bibircsókás öregasszony talán.....
2020 at írunk! Szerintem.
Nekem 1x bevàlt...de nagyon nehèz talàlni olyat,aki nem kamuzik.8ève volt Erdèlyben egy öregasszony,aki a mùlttal kapcsolatban is igaz dolgokat mondott el.Ha keresel,mindenkèpp idős nènikèt pròbàlj talàlni.
Sziasztok! Mi a véleményetek a jóslásról? Azon belül is konkrétan a cigány kártyára gondolok, volt már akinek bejott amit jósoltak?
További ajánlott fórumok: