Cibere leves egyszerüen recept


l dl. tej,
1 dl. tejföl,
só,
1 egész citrom leve,
liszt,
4 - 5 gerezd fokhagyma
A Cibere leves egyszerüen elkészítési módja:
Vizet teszünk fel főni, kb. 1 és fél liter mennyiségben.Hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát és felforraljuk. A tejet és a tejfölt összekeverjük, csipetnyi sóval ízesítjük, majd annyi lisztet keverünk hozzá, amennyit felvesz, de legyen lágyan folyós, hogy ezzel a levet behabarhassuk.Citrommal tovább ízesítjük Pirított kenyérkockákkal tálaljuk.
Kifejezetten böjtös étel.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: varbóc, 2009. márc. 1. 17:41
A cibere leves egyszerüen elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.