A Cetelem visszatéríti amit levont, ha a bolt miatt törlésre került a megrendelés? (tudásbázis kérdés)
Dehogy is nem stresszelnél te,ha 8 napja forogna az éterben a pénzed és tehetetlen vagy!
Csak írsz,de nem olvasol...Minden egyeztetés megtörtént,amiket leírtál ezekre magam is rájöttem.
Miért adnám vissza a hitelkártyát?? A bolt hibázott,a pénz nem "kenyérre" kell,de engedtessen már meg,hogy aggódjak egy ilyen faramuci helyzeten!
Persze az is lehet, hogy csak picit türelmetlen voltál. Ha például vártál volna még egy kicsit, akkor lehet, hogy a tőled levont összeg simán megérkezett volna a boltba. Te meg inkább lemondtad az egész rendelést! Lehet, hogy valamilyen banki szünnap, pld. hétvége volt.
(Nem írtad a nyitó hozzászólásban, hogy mennyi idő telt el az összeg levonása és a bolttal való egyeztetés közt...)
Nyugalom.
Törvény szerint 20 napja van minden banknak, hogy visszategye a pénzt a számládra. A gyakorlat azonban az, hogy ez pár óra/nap alatt rendeződik.
Mindazonáltal itt hitel is felmerült, ez nem egyszerű bankkártyás fizetésnek minősül: ez nem ilyen egyszerű. Keresd fel a bankot és érdeklődj a konkrét esetről telefonon, hogy milyen lépéseket kell tenned és egyúttal írásban is tedd fel ugyanazt a konkrét kérdést.
Az első azért, hogy lásd, mi a teendő.
A másodikat azért, hogy írásban is meglegyen.
Ne itt érdeklődj, az esetben közreműködőkkel vedd fel a kapcsolatot, amik tehetnek is valamit!
Százezer forintért ekkora sresszt én nem vállalnék, amit ez neked most okoz. Add vissza azt a hitelkártyát!
Vásároltam az Emagon majd 100.000 Ft értékben hitelkártyával,amit a bank azonnal le is vont a keretemből,viszont a bolt állítása szerint nem érkezett meg az összeg,ami lehetetlen hiszen le lett vonva tőlem.
Vissza mondtam a megrendelést,egyeztettem a bankkal,szerintük nyugodjak meg az érték visszatöltésre kerül.
valóban így van?nagyon ideges vagyok miatta.
Megtisztelő válaszokat köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- SZJA visszatérítés 2022.
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- Van remény rá, hogy visszatér hozzám?
- Ha minden visszatér a régibe...
- Mindenki akinek visszatérő húgyúti fertőzése van, ide!
- Gyakran visszatérő petefészekgyulladás