CEBION cseppet hogyan adjuk gyerekeknek?adagolas? c -vitaminnal vagy sem? (tudásbázis)
koszi
mar felvettem a kapcs veled!
remelem sikerult a meghivasom:)
irj valaszt
szia
szia
igen
elszopogatja a c vit mindketto
megprobaljuk a bronchot aztan ha nem hat nem
de mivel osszel megy a fiu oviba arra gondolt a dr hogy ez bevalik neki mert o inkabb a horgokkel van bajba , a lanyom aki mar 5 eves o inkabb a mandulaval es orral ,fullel szenved
Szia mihoca!
Az én fiam 2,5éves és adom neki a béres cseppet.Reggel és délután 5cseppet adok neki(16kg a súlya).De a béres mellé adni szoktam a cebion cseppet is (c-vitamin),azt is 2x5cseppet.Azért kell a béres mellé a c-vitamin,mert bizonyos anyagok a béresben csak a c-vitamin segitségével tudnak feloldodni.Amugy nekünk is felírta a doki a bronco v.,de semmit nem ért,és abba is kellett hegyni a szedését,mert köhögő görcsöt kapot tőle.Neked már nagy a gyerköcöd,adhatsz neki sima c-vitamint is,ő már be tudja venni a tabletát.
tudjatok e a beres cseppet hogyan adhatnam 3 es 5 eves gyerekenek, nem most tavasszal akarom hanem majd az oszi ovikezdeskor foleg a nagy lanyomnak mert a kicsinek broncho vaxomot irt fel a dr
a nagylanyomnak gondoltam a berest !!!!!!!!kell e ahoz c vitamint adni????
TUDJA E VALAKI?????????????
es mi lenne az???
elmondod?
koszi a valaszokat
a cebiont regebben en is adtam
de ugy emlekszem aznap meg c vitamint adtam plusszba
remelem jol csinaltam
igaz orvos mondta
Szerintem természetes anyagot kell adni.
Zöldség, gyümölcs, kammilla tea, csipkebogyó, stb.
Ha minden kötél szakad, mert nem elég, akkor kell gondolkozni más termékekbe, abból is a természetes alapút és kitűnő minőséget.
Én rátaláltam és használ!
A cebion C-vitamin! Az én fiaim a tablettákat nem nyelik le,de ezt be tudom adni nekik a teával.
1 éves korig 6-8 csepp, utánna 10 csepp az ajánlott.
Ha betegek én 15 cseppet szoktam adni nekik. 3 és 5 évesek.
Iskolásoknak 15-20 csepp.
teába szörpbe stb.amit megiszik.
annyit amennyi a dobozon rajta van
Szia!
Én a 10 hónapos lányomnak 6 cseppet adok, ennyit irt elő az orvos, de az maga a c vitamin.
De ha elolvasod a tájékoztatót, azon is elég sok minden infót megtalálsz.
Szia!
Én naponta 10 cseppet adok neki teában,most 20 hónapos. Az átmeneti időszakokban rendszeresen,mint ősszel,és most is. Amúgy szoktam tartani 3-4 hét szünetet.
Csecsemőknek és gyermekeknek 1 éves korig 6-8 csepp, lehetőleg cumisüvegben levő ételhez vagy egy kanál tejhez, teához, gyümölcsléhez vagy bébiételhez hozzáadva.
Kisgyerekeknek naponta 10 csepp.
Iskolás korú gyerekeknek naponta 15-20 csepp adható.
C-vitamin hiány esetén a fenti adagokat meg lehet kétszerezni. A Cebion cseppet hígítva, pl. tej, tea, gyümölcslé, bébiételbe keverve vagy hígítás nélkül is lehet alkalmazni.
További ajánlott fórumok:
- Karácsonyi ajándékötletek, ajándéktippek gyerekeknek
- H1N1 oltás - csecsemőknek, gyerekeknek
- Versek gyerekeknek
- Gyerekdalok. Tényleg szükségük van ilyenekre a gyerekeknek, egyáltalán szeretik őket?
- Miért tiltja az egyház a gyerekeknek Harry Potter filmeket illetve könyveket?
- 2-3 éves gyerekeknek tablet és ipad