Calcimuscot adtatok náthára? (tudásbázis)
Bármilyen problémával megyünk a dokihoz, mindig ajánlja a lányomnak, de nem igazán szoktuk használni. Én akkor adtam neki amikor megcsípte a darázs, mert nem tudhattam mit vált ki belőle. Egyébként megfázásra vannak lényegesen jobb, természetes gyógymógok, nem kell rögtön mesterséges dolgokkal tömni a gyerkőcöt.
Természetesen mindenki maga dönti el.
Ezzel nekem csak az a bajom, hogy a gyerekemet elég nehéz rávenni nagy adag C vitamin fogyasztására, pláne ilyeneket, amit te írtál, meg sem eszik.
Én adok neki C vitamin cseppeket, muszáj.
Még nem volt náthás, mióta megy az ovi, és ez nálunk nagy szó!
Calcimuscot pedig mindíg ad a doki.
Múltkor nekem is nagyon elkezdett fájni a tokom, reggel és eset bevettem 2-2 ampulla Calcimuscot, aludtam egy hatalmasat, citromos teáztam, és másnapra semmi bajom nem volt.
Calciumot azért ír fel az orvos, mert egy-egy megfázásnál a nyálkahártyák duzzadtabbá válnak, a calcium viszont ezeket a duzzanatokat enyhíti, ugyanúgy, ahogy teszi azt egy allergiánál.
A calcium a mérgeket köti meg a szervezetben, amire allergiával, vagy allergia szerű tünetekkel reagál a szervezet.
Persze más szerepe is van, de most a náthánál maradtam.
Nem. Nagy adag C-vitamin bármilyen formában, legyen az savanyú káposzta, kiwiw, citrom.
Náthás időszakban dőzsölök: hatalmas nagy adag gyümölcssaláta mézzel. Ugyanígy vegyes saláta csak citrommal és olívaolajjal. 3 nap és volt, nincs nátha.
További ajánlott fórumok:
- Milyen nevet adtatok most született babáitoknak?
- Ti adtatok 4 hónapos babátoknak almát, gyümiket?Vagy ahogy a nagykönyvben meg van írva 6 hónapig csak anyatej?
- Mit, mikor adtatok enni a babátoknak?
- Ti mit adtatok a csecsemő 3-4hónapos babának enni először?Hol olvashatok erről?
- Dormicumot adtatok már kisgyereknek? Nem veszélyes?
- Fenistil csepp vagy calcimusc ampulla?