C9 Forever program NEGATÍV (beszélgetős fórum)
Szia, nekem egy évvel ezelott volt "lehetosegem" ingyen kiprobalni promotácio céljabol a terméket. Az elso két nap maga volt a pokol egész nap szedultem , ereztem, hogy leesett a vercukrom illetve a vernyomasom is. 3.nap egy kollega a kozpontbol felhivott érdeklodott hogy birom és probalt buzditani , hogy ne hagyjam abba a programot. A hivast kovetoen par oraval kesobb osszeestem (szerencsere otthon). A termék nekem hasmenest és hanyingert okozott, az aloeverának koze nincs az aloeverához, borzalmas ize van ,ihatattlan! magamrol annyit hogy 24 éves vagyok, sportolok napi szinten, 55 kg vagyok.
Ha fogyás a cél akkor bátran ajánlom a biotech usa termékeket, online feluleten szarertoi segitseggel segitenek kiválasztani a számodra alkalmas termékeket. Én személy szerint , 4 honapja hasznalok etrend kiegesztioket és olyat tapasztaltam amit elotte soha, lement a hasi zsirparnam és vekonyabb vagyok. remélem tudtam segiteni. szép napot .
Nincs saját tapasztalatom, kifejezetten ellene vagyok az ez és ehhez hasonló kúráknak.
Nem tartom jó ötletnek, hogy ne egyen az ember, ha eszik, akkor is a lehető legminimálisabb kalóriatartalmú ételeket.
Nyilván fogyni fogsz 9 nap alatt, majd ezután vissza is szeded őket. Egy közvetlen ismerősöm végigcsinálta, fogyott 4 kg-ot, de nem tudta megtartani.
Arról nem is beszélve, hogy az ára sem túl pénztárcabarát.
Bocs, nem véleményt kértél, csak leírtam a véleményem.
További ajánlott fórumok:
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Béres Alexandra: Súlykontroll program
- Külföldi, magyar fesztiválok, rendezvények, látnivalók, programok, érdekességek városokban és falvakban ABC sorrendben
- Nekem a Balaton a Riviéra.../települések, programok, látnivalók /
- LifeTilt Program tapasztalatok
- Forever Clean and Lean C9 program tapasztalatok