Büntethető, ha másik személy facebookjába be tudok lépni, mivel az én e-mail címemhez lett hozzárendelve? (tudásbázis)
Miért nem állítottátok be, hogy ne küldjön a face semmiről értesítést? Én beállítottam és lám nem kapok semmiféle mailt.
Azért annyira te sem érthetsz hozzá ha ennyire gondot okoz eltűntetni egy mailt belőle.
Kizárt, hogy minden imélre küldjön értesítést..... KIVÉVE A FONTOS DOLGOKAT, pl ha az ember jelszót cserél, akkor a facebook küld 1 biztonsági ímélt, hogy érzékelték a jelszóválltozást tudsz e róla stb... na ezht kiküldi a másodlagosra stb, de a csak a facét érintő dolgokról , csak az elsődlegsre küld nekem imélt. (ha likeolnak 1 képet satöbbi)
NEM! Nekem is csak az ELSŐDLEGESRE küldi az értesítéseket, az apróbb dolgokról, a jelszóváltoztatás utáni biztonsági ímélt valóban kiküldi a másodlagosra is, de ennyi a tipikus dolgokról, ha megjelölnek satöbbi azt csak az elsődlegesre küldi ki.
Szerintem azért, mert valamilyen szinten élvezi a helyzetet.
Magamból indulok ki: ha nekem valami nem tetszik, kifogásom van ellene, elvágok minden szálat. Ő nem teszi. Biztosan van rá oka, de még magának se vallja be. :)
Én válaszolok: nem, nem büntetendő.
De a rendőrök arcára mosolyt csalnál kétségtelen:)
Csak látod mindenki értetlenül áll a szitu előtt. Én törölnék minden,de minden az ex-el kapcsolatos emailt, facét, levelezési, bármely fórumot. Készítenék magamnak egy új email címet, értesíteném a barátokat, haverokat és akik számodra fontosak, hogy megváltozott az elérhetőséged és innentől kezdve ott vagy elérhető. Oszt jónapot'.
Csak törlés előtt mindenhol cserélj jelszót.
csak annyit nem lehet érteni, hogy miért nem törölted még az egész profilt a francba, és miért problémázol ezen itt még mindig :D két kattitás.
A Beállításoknál lehet mahinálni valamit, hogy ne küldjön mindenről. Én már nem vagyok fent, de emlékszem, hogy nem kaptam értesítéseket.
Egy email címemre kapok mér értesítőt az ő facebbok tevékenységéről. Ezt az exem tudtával és hozájárulásásval az ő face profiljából tegnap leválsztottam. Nincs a megadott emailek listájában hogy hozzá lenne rendelve. Még ez után is kapom a facebook üziket amiket neki küldenek. rendszer üzi. De amúgy nem is ez a lényeg.Ez csak egy plusz zavaró tényező, amit nem tudom hogy lehetne korrigálni. Egy kérdést tettem fel, a fórum indításánál.
bocs tévedsz. a facebook minden címre ami hozzá van rendelve küld emailt.nem csak az elsődlegesre.
Nem kutakodtam. Minden szar értesítője a mailomra jött. Amúgy írtam, hogy miért léptem be a facebookjára. Nem kutakodás miatt. Nem értem, felteszek egy kérdést, és elkezdtek rajtam csámcsogni. Ez nem korekkt. Ha nem értitek a kérdést, légyszi ne szóljatok hozzá üres dolgokkal a fórumhoz.
nem kiatlált sztori. sajna igaz. mit nem lehet ezen érteni?
Bocs, én nem vagyok bugyuta. A párom és a családja az.
Ha a pasi feljelentést tett, a rendőrök vajon sírtak a nevetéstől? :)
Jajj ne, mert hátha további zavarral egészíti ki :)
Szerintem ezt a történetet már senkisem érti itt a topikban :)
A rendőrségen szerintem ezen jót mulatnának.... lenne 1 jó napjuk.... :))
Mégcsak nem is feltörte, hanem tudta a jelszót, ergó semmise történt.
Rendőrségnek kisebb gondja is nagyobb annál, mint ilyen tyúkperekben eljárjon. Semmilyen bűncselekmény nem történt, csak két bugyuta ember nem tud dűlőre jutni pofon egyszerű folyamatban.
Írta ,belépetett a fiókjába és az email-be is-Az 1.,5. és a 26.(pl.randivonal) hozzászólásában.
Ezért kellene törölnie mind a kettőt.
Írta, hogy az ő mail-jára lett a srác facéja regelve, vagy mi bocsi de a story eddig még reális, és semmilyen kutatás mániát nem feltételez, ezt ő is leírta a saját többedik másodlagos címe lett megadva.
Vagy pedig a fórum indító sem rendelkezik sok okosságakl,és ezt tényleg minden szeméyeskedés néklkül...
Nekem meg az,hogy szeret a pasi után kutakodni és az rájött,megfenyegette.Kíváncsi arra,hogy lehet-e valamilyen következménye ennek.
nekem is egyre inkább az az érzésem, hogy ez valami kitalált sztori :D
Hát ha már itt tartunk a fórumindító sem áll a helyzet magaslatán..... már én is kezdem ezt az egészet nem érteni, de legfőképpen azt nem értem, hogy iméleket kap a facétól holott elvileg azt írja az elsődleges imél cím már le van cserélve, márpedig a facebook elvileg csak a fő elsődleges imélcímnek megjelölt címre küldi az értesítéseket stb,,
Nem ítélet volt. Inkább költői kérdés.
Annyira butázta, hogy meg kellett kérdeznem. Enged meg nekem, hogy egy nyílt fórumon leírjam a véleményem és az érzéseim. Még ha az neked nem tetszik, akkor is. Nem kell egyet értenünk semmiben.
Egyébként hjah...én vagyok...:)
"Hovatovább meg ha tényleg annyira buta, hogy tudtál vele lenni?!
"
Ez az ő dolga nem neked kell itéljkezni, vagy te maga vagy a tökéletesség?
Kicsit ez már kezd tekervényes lenni, :DD
További ajánlott fórumok: