Bugyipelenkát hogy lehet úgy ráadni a gyerekre, hogy ne legyen mindenütt popsikrémes? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
Az a baj a bugyipelusokkal, hogy drágák. Mi is vettünk, de a dm-es drágább, mint a tépőzárasból a Pampers... Nem nagyon használjuk.
Én is csak akkor krémezek, ha nagyon kell. Babylove-osat használok, igazából körömvirágkrém. De azt is csak akkor, ha piros a feneke. Esetleg annyit tehetsz, hogy ha nincs "baj", akkor csak éjjelre krémezed, és akkor tépőzárast adsz rá. Egy nap egyszer tessék kibírnia! Szépen magyarázd el neki. Vagy kösd le a figyelmét valamivel, pl. egy könyvvel, vagy játékkal.
A lányomat a mai napig a pelenkázón teszem tisztába, és a fürdés után is ott törölgetem meg. Ő akart változtatni a szokáson, de én nem hagytam! :D
Köszönöm a véleményeket,tapasztalati tanácsokat!
Igyekszem majd ezek alapján mérlegelni és dönteni,szerintem most csak egy kisebb kiszerelésű csomagot veszek,aztán meg látjuk milyen lesz....
Én meg ha hosszabb útra indulok a gyerekkel, akkor használok bugyipelust, mert az nálunk jobban bírja a pisit, meg egyebet. Az jobban körbefogja a combját, meg oldalt.
Én csak nagyobb dolgok után popsikrémezem, pisi után nem.
Még nem próbáltam popsikrémesen ráhúzni a bugyipelust, mert csak ritkán használom, de gondolom, ha vékonyan kened be, akkor rá tudod húzni...
csak vékonyan kend be a popót, mert ha sokat kensz rá, nem tudja beszívni a pelus a pisit!
én is szerettem, mert praktikus a bugyipelus, de de nem vált be nálunk, sokkal kevesebb pisit bír és oldalt kifolyt..
én nem szeretem használni...a sima tépőzárasat szeretem...azt is megtanulta levenni a gyerek.amúgy egy idő után már nem kell annyi krém a popsira.mikor lement a fogzás 1-2 kora után én nem igazán krémeztem a popóját.max ha hasmenéses volt.
de a krémezést vékonyan kell megoldani...ha túl sokat kensz rá a pelus is krémes lesz nem szívja be úgy a pisit ahogy kellene.a babám popóját úgy krémeztem hogy nem tocsogott a popója.
Eddig még nem próbáltuk huzamosabb ideig,volt 3 db termékmintánk,azt használtuk el!
Nincsenek még nagy tapasztalataim ennek kapcsán!
Most gondolkodom,hogy ki próbáljuk rendszeres használattal...
Azért nem tarkóig,de elég macerás a vastagon popsikrémes gyerekre rá adni egy bugyipelenkát,úgy hogy közben ne maszatoljak vele őt és minden mást is ösze!
De lehet csak azért,mert még ennek a fajta tapasztalatnak hiányában vagyok vagyok!
Dorka lányom 13 hónapos és megy már mint a golyó!
Pelenkázás szempontjábol egyszerűbb megoldás lenne a bugyipelenka,mert a pelenkázon a hagyományos pelussal tisztába rakni,már szinte hogy lehetetlen,egy percig sem marad meg!
Szia!
Mi hasznaltunk neha bugyipelust es bevallom aztan elhagytuk.;D
Azt szeretném kérdezni hogy lehet ezt a típusu pelust úgy rá adni a gyerekre,hogy ne legyen tarkóig popsikrémes?
Kell ezekhez még egyáltalán popsikrém?
További ajánlott fórumok:
- Földrajzi nevek irodalmi művekben, zenében, dalban - mindenütt /pl:Egyszer volt Budán kutyavásár, Kék Duna keringő stb./
- Milyen popsikrémt használtok?
- Milyen gyógyszertári popsikrémet használjak?
- Zsíros popsikrémet mivel szedjem ki a ruhából?
- Gyógyszertári popsikrém és tejkrém receptjét tudja valaki?
- Milyen a Tesco bugyipelenka? Mik a tapasztalataitok róla?