Milyen gyógyszertári popsikrémet használjak? (beszélgetés)
Köszönöm szépen!!! Nem nagyon szokott kipirosodni, akkor volt gond, amikor antibiotikumot kellett szednie.
Nekem akkor írtak fel mindent, amikor már hazajöttünk kórházból. Eljött megnézni a doktornő a picit és akkor adott recepteket.
kikeverős, sima fehér dobozba szokták adni. jó a pirosságra, kiütésre is (bár nekünk arra a csukamájolajas jobb volt... 2-3 nap azzal, meg akkor, amikor tudom, hogy a következő pelusba már tuti lesz kaka, amúgy meg a czobollyal), a kezemen lévő maradékot szoktam a lábán szétkenni (a nem nagyon, de száraz bőrre is jó, asszem kevéske gombaölő is van benne)
furcsa, hogy ennyire nem ismerik az emberek, nálunk automatikusan ezt írják fel a kórházban hazajövetelkor, illetve a gyerekorvos is minden alkalommal...
Szia!
Nagyon szépen köszönöm! Rákérdezek majd, ha megyünk, ezt nem ismerem. Csak általánosan jó vagy pl. ha kipirosodik egy picit? Tubusos vagy olyan kikeverős?
ha a csukamájolaja nem jött be (van zölddobozos változata, asszem a n@turland-os), akkor írass fel a gyerekorvossal czoboly-krémet.
nagyon jó! még testápolónak is.
Szia!
Na most jól utána néztem. :-) Ez az, ami nekünk nem vált be, ráadásul csukamáj olajat tartalmaz és írtó hallszagú (én szerintem). Akár a "simát" akár a naturlandosat nézem sajnos. Azért nagyon szépen köszönöm!!! :-)
Szia!
Köszönöm! Ezt nem tudod patikában is lehet venni? Ilyet még nem láttam.
Szia!
Köszönöm szépen! Ennek a teljes neve az, hogy UNGUENTUM INFANTUM? Ezt patikában is lehet venni? Ugye ez nem az a zöld dobozos? Nem tudom pontosan, hogy nekünk milyen volt, de az nagyon rossz.
Szia!
Köszönöm!
Szia!
Köszönöm a válaszodat? Azt nem, nem is tudom, hogy milyen az? Hol lehet kapni?
Sziasztok!
Korábban Gabit használtam. Nagyon bevált, csak mostanában sehol sem lehet kapni. Itt sajnos csak a patikában tudok venni popsikrémet. A neorgranormont vagy a bepantent. Csak egyik sem olcsó. Tudnátok nekem ajánlani valami mást? Egyet már próbáltunk, a doktornő írta fel még az kezdetekkor, nem emlékszem a nevére, valami zöld doboza volt, talán infantum, de nem biztos. Na az nem jött be. Előre is köszönöm a segítségeteket!
Heni
További ajánlott fórumok:
- Milyen progit használjak képszerkesztésre?
- Milyen sikosítót, krémet használjak anális szexhez?Segítsetek!
- Milyen popsikrémt használtok?
- Ki milyen gyógyszert szed szociális fóbiára és hogy használ neki?
- Akinek pajzsmirigy alulműködése van milyen gyógyszert vitamint és egyebeket szed rá?
- Mit használjak 7 hónapos gyermekem fogfájására, ha a gyógyszertári kenőcs nem segit?