Büdös hús. Most mit csináljak vele? Kidobjam? (tudásbázis)
igen dobd ki,vagyha megvan a szamlad vidd vissza a boltba.
Sajnos én többször is megjártam a T---ban:oo
Legutóbb vettem csirkemellet,és szagos volt-nem büdös,de volt szaga.Úgyhogy többet nem vásárolok ott húst.A Sparban még soha nem kaptam állott húst,ezért inkább maradok annál:D
Te..oban nekünk általában szép húst sikerül vennünk. Egyszer jártuk meg csirkeszárnnyal. Reggel vette a párom, este mikor bontjuk a fóliát, hogy megsüssük őket, átható, büdös szag csapta meg az orrunkat. Kidobtuk, de nagyon kellemetlen volt, mert este 8-kor már nem akartunk sehová se menni, a hűtőben nem volt más csak hideg kaja, így rendeltünk pizzát. Ráadásul a csirkeszárnytól is elment a kedvem egy időre. Én biztos nem ennék meg semmit ami kicsit is gyanús, hiába volt drága, ha utána az ember rosszul lesz /megundorodik az ételtől, nem ér az egész annyit. Inkább a vajas kenyér ha más nincs.
ha el akarnád adni ecetes víz...így csinálják...tiszt.akivét ha nem...döntsd el eszi v nemeszi
Annak elvileg jó illata van :)
lehet, hogy a nyers zsír szaga zavart?
Amúgy tudjátok milyen? Most jöttem rá... mint amikor tepertőt sütnek. Csak ez nem zsíros, érdekes, pedig pont olyan volt.
Nekem is ilyen szagú volt a hús, én is kidobtam a végén, miután megfőztem. Nem csodálkozom, ha ugyanezt teszed vele... Amúgy tényleg nem romlott, csak az a szag... :S
Darált húsnál tapasztaltam már savanykás szagot-mikor az alja barnás,vagy kezd barnulni,akkor már szagosodik.
Hiába van rajta még 3 -4 nap felh.idő-már nem veszem meg.
Párszor megjártam-rengeteg fűszert,fokhagymát tettem bele,de nem nyomta el teljes mértékben a szagot.:O
Én mindig kiszakítom a fóliát,és megszagolom:)
:) Köszi szépen, hogy írtatok! Szerintem lehet, hogy kidobom inkább. Hát ez a legjobbkor jött...
T..o-ról jót még nem hallottam hús vonatkozásában.
Gondolom, a szalmonellás tojás sem rossz ízű, különben nem ennék meg a belőle készült ételt.
Olyasmi volt, mint amikor veszek pl. bacont és a fóliából kivéve olyan jellegzetes, savanykás szaga van a tartósítótól. És picit vér szaga is volt. :/
Amíg ettem húst, én is jártam így, írtam is ki ilyesmi kérdést én is ide. Mondták, hogy ha a macska beleeszik, akkor még jó. Evett belőle. Igaz, az előző macskámnak kínáltam, mert ő megevett mindent. :) Ettem belőle én is, nem lett bajom. Főzés közben éreztem én is azt a furcsa szagot. Nekem is elment az étvágyam tőle és kidobtam... De nem lettem beteg attól, amit megettem. :) Pazaroltam egyet...
Köszönöm szépen a korrekciót a moderátornak! :) Gondoltam, hogy nem lesz jó úgy a címe.
Én is ma főztem pörit, és éreztem egy kis hússzagot, de a húsom tutira nem volt rossz.
Annak amit te mondasz annak hús szaga van, nem gondolom, hogy romlott. Most már így ahogy leírtad.
Köszi, hogy ennyien írtatok! Mindjárt sírva fakadok... Visszavinni nem tudom már mert megfőtt.
Viszont most már normális illata van, jó pörkölt illat, de már elment tőle az étvágyam. :/
De mégis, mihez hasonlított a szaga?
Mert ezek szerint még nem rohadt, ahogy írod, hanem fura szaga volt...
Fognám a blokkot+a húst,és irány a vevőszolgálat!!!Csak azért is!friss hús....én is jártam már így
ha disznócombot vettél, annak van egy jellegzetes szaga
én pl. ezért nem is szoktam venni - szűzpecsenyén sosem érzem, csak a combon
Ha engem kérdezel, a büdös hústól a vajas pirítós is sokkal jobb. Elvileg ha jól átfőtt nem lehet tőle bajotok, de az íze nem lesz az igazi, meg kinek van már hozzá gusztusa.
Neem, nem volt büdös, amikor kiáztattam, akkor jól nézett ki és rendes hús szaga volt. :) Akkor nem főzem volna meg. Hanem főzés közben ahogy levettem a fedőt, akkor éreztem kicsit fura szagot. De ez nem tálcás volt amúgy, hanem vákumfóliás, légmentesen zárva. Bár tök mindegy...
ki kell figyelni, mikor jön friss áru
én általában Tescoban vásárolok húst, még sosoem fürödtem be vele
ellenben Corában már vettem romlott cuccot
Pont egyik nap vettem ebben az áruházban húst, a pénztárnál éreztem, hogy van valamilyen szaga, utána fel is bontottam, hát nekem nem tetszett. A vevőszolgálaton megmutattam, visszaadták a pénzt. Nem volt kifejezetten büdös, de nem is volt normális szaga. És nem ez volt ebben az üzletben az első ilyen eset...
Tescóban és társai üzletekben még nem vettem romlott húst, de piacon már igen. És annyira nehezen adták vissza pénzt, hogy az csak na...
milyen érdekes,hogy pont valamelyik nap láttam a Tescoba,hogy náluk garantáltan friss húst kapsz!:)
én azért a megfőzőtt pörit be vinném holnap az áruház vezetőnek ebédre!:-)
Múltkor én is úgy jártam, hogy a látszólag szép húst kibontottam és büdös volt. Én kihajítottam. És megfogadtam, hogy nem veszek többet húst ott.
Tecsóba asszem mostanába van hús garancia..Ha visszeviszed mert büdi akkor kétszer annyi pénzt kapsz vissza...
Én volt amikor visszamentem balhézni,és szó nélkül,oda adták a pénzt,sajnos szerintem naponta 4-5 ember simán megy így vissza...
További ajánlott fórumok:
- Nem hízik rendesen a kisbabám! Átlagban 120-140 ml eszik egy kajáláskor! Most 3 hónapos, és 3 hetes. Mit csináljak?
- SOS! 8 hónapos kisfiam rosszul van, bedugult az orra, nem kap levegőt, nem tud aludni, hiába szívom le neki. Most mit csináljak vele?
- A barátomnak nagyon büdös a lába és a zoknija is. Mit csináljak, a zoknikkal, mibe áztassam? Segítsetek lécci
- Nem lát el az ügyelet. Most mit csináljak?
- Mit csináljak, hogy ne legyen büdös a mosógép?
- Gázolaj borult a férjem ruhájára, mit csináljak, hogy ne legyen ennyire büdös?