Budapesti strandok (beszélgetés)
Persze, egyértelműen az autó mellett szavaznék én is. :)
Majd ha lesz 2 szép gyermekünk, addigra lesz autónk is biztosan, és majd megyünk mindenfelé. :D
Hát igen-ha ketten mentek,akkor lehet,hogy olcsóbb a vonat.Mi négyen vagyunk,és nekünk így nagyon drága:O Több,mint a benzin :(
Akkor inkább kényelmesen autóval megyünk.:D
Most néztem meg, a vonatjegy 1000 forint lesz Páromnak, övé a legdrágább jegy mindig :D
Mást nem kell fizetni, max enni-inni, ami a strandon is elmenne. most egy hétvégi kirándulást terveztem Velencére, ahol a kutya is fürödhet.
majd egyszer kétszer megengedünk magunknak egy-egy strandot, szerencsére most nincs olyan döglesztő meleg.
a rukkel-tó is szuper, de oda se visz a vonat rendesen, még sétálni kell valamerre (ami nem baj, csak azt se tudjuk, merre. valami elágazásnál kell leszállni, hát hagyjuk :D).
Sajnos ez így van-régebben az Omszki tóban fürödtünk-ma már tilos.
A Velencei tó nincs annyira közel-mi azért nem járunk ki-az üzemanyag költség 3 ezer felett van,plusz az ottani beugró-annyiból kijön négyünknek a Csepeli strand.
A Rukkel tó-Dunavarsánynál van,az elég klassz-de oda is drága a jegy ,ha az ember használni szeretné a csúszdákat.
Húha-nem tudom,hogy oda megy-e valami:O
Vonat nem valószínű,de buszjárat lehet,hogy van arra.
Veresegyházára megy busz az Árpád hídtól indul,ha jól tudom-vagy Újpestről?Utána kell nézni-arrafelé is van egy jó tó. A volt osztálytársamék oda járnak.
Nincs senki,akivel el tudtok menni autóval?Az ismerősök között-fele üzemanyaggal.
Mi kiszámoltuk-négyünknek egy strand annyiba kerül,mint ha háromszor kimegyünk a tóra.
Mondjuk azért, mert sosem hallottunk róla? :D
Kocsink nincs, busszal is ki lehet oda jutni vagy vonattal? Gyalog nem vágnánk neki...:D
Miért nem mentek ki a Haraszti tóra?Közel is van,olcsó is-ilyenkor tiszta a víz,kellemesen felmelegszik,ha tartós kánikula van.Bár most szerintem lehült.
Mi oda járunk.Haraszti itt van egy köpésre-felmegyek az ötösön a nullásra,és már ott is vagyok:D-én is a XIX.-ben lakom:)
Szép, szép, de nekem még mindig drága :(
ennyiért leutazok a Balatonra...:D
mármint a vcsillaghegyi délutáni, szerdai jegye nem rossz. viszont akkor általában nem érünk rá. dolgozunk, utána meg bezár a strand, mire odaértünk, mert 19. kerületben lakunk. :D
Én valami Bókay kertet találtam a neten, és van ott 1-2-3 medence. Nem tudom, létezik-e még. nem tűnt elavult honlapnak.
Nekem furcsa, hogy nincsenek strandok a környéken. Vidékről jöttem, ott minden közel van mindenhez. :)
Sőt, nem is olcsók a belépők, sokszor annyiért már élményfürdőbe mennénk...:(
Kispest,Wekerle-nincs strand.Itt lakom.
Nagyon régen bezárták a Hattyú strandot,évtizedekkel ezelőtt.Szerintem Lőrincen sincs.
Úgy tudom, csak Csepelen van a külső kerületek közül-illetve Budán,Óbudán esetleg.
Sziasztok!
A lőrinczi strandról tud valaki valamit? :)
18. ker.
Vagy valami környékbeli strandot keresek jó áron. Kispest, Wekerle, ezek környékén. :)
Ha már ilyen készségesen válaszolgatnak,én is teszek fel nekik egy-két kérdést.
Például,hogy az idén tervezik -e a Vodafone kedd akciót,ha igen-mikortól.
Valamint,hogy a gyermekmedencében megjavították-e a csempét,ahol tavaly a barátnőm felhasította a talpát,és a szakszerű egészségügyi ellátás ellenére elfertőződött,hetekig járt a sebészetre:oo
:DDD
Van ebben némi irónia :)
Sziasztok.Másnap reggel kaptam "csak úgy" még egy e-mailt:
Kedves leendő vendégünk Adrienn.
Szeretném megnyugtatni, hogy egy strandon sem motozzák a vendégeket. Jó étvágyat kívánunk az otthoni ízekhez.
Tisztelettel
Rozman Péter
fürdővezető
Ha-ha,teljesen meglepődtem,hogy 2x is írtak:D
Na,ez jó hír!!!
A telefont szinte soha nem veszik fel,de ezek szerint az emailre gyorsabban válaszolnak:)
Tavaly hívtam őket párszor,a Vodafone kedd miatt,de még egyszer sem sikerült beszélnem velük:oo
Na,azon én is,szinte 100%-ig biztos voltam benne,hogy fel kell őket majd hívnom.
De azért megkérdezem azt a hölgyeményt aki azt állította amit,hogy egyáltalán a P-on volt -e vagy sem,vagy én már nem is tudom....Mindegy,a lényeg,hogy elvileg akkor eheted a saját kajád:)Odabent:D
Szép estét!
Kaptam választ az e-mailemre:
Kedves Adrienn!
Lehet a vendégeknek saját ételt-italt hozni a strandra!
Üdvözlettel
Palatinus Strand
További ajánlott fórumok:
- 18 éves budapesti és környéki lányok
- Egy kis budapesti atlasz
- Csinos leányok jelentkezését várom, egy budapesti fiú (20).
- 20 - 28 év közötti budapestiek!! Ismerkedés, barátkozás
- A budapesti Vadaskert gyermek pszichiátriáról van valakinek tapasztalata?
- Jelentkezett valakinek a gyermeke a budapesti Teleki Blanka Gimnáziumba?