Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Budapesti ingatlaniroda fórum

Budapesti ingatlaniroda (beszélgetés)

2015. szept. 11. 21:22

Sziasztok!

Tudok ajánlani megbízható, kedves, segítőkész ingatlanost, aki szívvel-lélekkel végzi a munkáját, hétvégén késő este is elérhető.

Budapesten a legolcsóbb ingatlanos, mert egyéni vállalkozó, ezért mindent megtesz,

hogy sikerüljön az eladás.

A teljes adásvételt lebonyolítja az adásvételi szerződéskötésig.

Akit érdekel, annak szívesen megadom az elérhetőségét privátban, mert kevés az ilyen ingatlanközvetítő

10. kisstoth (válaszként erre: 9. - Kanalasorvosság)
2011. júl. 1. 10:06

Teljesen igazad van. Csak ez egy nagy értékű ingatlan, kicsi irodának, akik csak kis értékű lakűásokkal foglalkoznak nem akarom odaadni, mert fölösleges.

Vannak egyéni ingatlanosok is, akik ismeretségi körön belül dolgoznak és jól megélnek. Ilyet keresnék én is.

9. Kanalasorvosság (válaszként erre: 1. - Kisstoth)
2011. jún. 14. 14:51

Csak a tapasztalataimat tudom leírni.

Én annó adtam el a lakásom és most szeretném egy másikat!

A régebbi esetnél direkt leírtam hogy elfogadok ingatlanos segítséget is. Több közepes és kisebb méretű cégtől is jelentkeztek. A két nagy közül a Duna House-os felhívott aztán többet nem hallottam felőlük. Az Otthon Centrumtól meg nem is hívott soha senki...

A többitől jó volt a Technokasas csákó meg a CDC-s. Végül utóbbi adta el! A TIPP-es elég béna fazon volt de hozott több emberkét, szerintem ha sikerült volna kicsit életrevalóbbnak lennie akkor még neki sikerülhetett volna... Mivel normális áron kínáltam így 2 hónap alatt el is lett adva!!

Véleményem az hogy nyugodtan add oda több irodának is. Hisz igazából egy tökös ingatlanosra van szükséged és ha nem csak a fenekét növeszti akkor meg kell találnia a hírdetésed valahol. Nálam ez volt a minimumteszt! Mert nem az iroda számít hanem az ingatlanos! Én ilyen szempontból a két legnagyobban csalódtam! Hisz ha van ügyfélköre akkor keresi a nekik kellő ingatlanokat ha nincs akkor meg nem...

2011. jún. 3. 09:15
Sehol senki ?? Budai megbízható ingatlaniroda ???
7. kisstoth (válaszként erre: 5. - Féknyom)
2011. jún. 3. 09:15
:):):):):)
6. kisstoth (válaszként erre: 4. - Bnedora)
2011. jún. 3. 09:14
Nagyon köszi, de ez gondolom ez nem nekem jött.
5. féknyom (válaszként erre: 3. - Bnedora)
2011. jún. 2. 12:53
Ez a beszed, nem a dadogas.:) Igy könnyen elkel a kero.
2011. jún. 2. 12:53

"Hihetetlen, hogy futnak az évek, elérted a .... évet!

Egészség és szerencse, szeretet és béke,

Ez legyen életed állandó vendége.

Szívünk, szeret ezt ne feledd!A legfőbb amit adhatunk a szeretet!

Bár az élet olykor mostoha, egymást szeretve nem lehet baj soha!

Boldog születésnapot!"

2011. jún. 2. 12:52

"Illatos reggelen, harmatos fűben,

Egy vidám, ugráló kismadárra leltem,

Elküldtem hozzád, repüljön frissen,

Kedves szép szavával Téged éltessen."

2011. jún. 2. 12:50
Ja és nem dolgozik horror jutalékkal ?
2011. jún. 2. 12:49

Tudtok jó ingatlanirodát, amelyik megbízható és hatékony ?

Budai házat kellene eladni.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook