Budapesti anyukákkal ismerkednék! (beszélgetős fórum)
Sajnálom. Akkor nem jól kezdődött az új év...
Azért örülök, hogy itt vagy te is.
Mostanában mi is nyűglődünk, Zsófi szenved a foga miatt.
Sziasztok!
Itt vagyok én is, csak most nyügös időszakunk van. Betegek voltunk, vagyok, eddig januárban már két temetésen vagyunk túl. Stb. De remélem mostmár csak jó dolgok jönnek.
Nem rád gondoltam.:)
Holnap több időm lesz, majd írok...
Szia újra itt! :)
Nálunk jól teltek az ünnepek, bár nem olyan volt mint amilyet vártam...
Örülök, hogy már jobban van a nagyfiú!
...többiek megint eltűntek...
Utólag is Boldog Karácsonyt és Boldog Újévet Kívánok mindenkinek!
Remélem jól teltek az ünnepek?!Nekünk nem volt túl fényes:S
Kisfiam 24.-én délután belázasodott,40fokos láza volt,egészen 5napig.Influenza vírust kapott,csúnya volt a torka szegénykémnek.Éjjel-nappal hűtőfürdőztünk,vizesborogatást alkalmaztunk,szörnyen kimerültünk mindannyian.De mára már tök jól vagunk.
Na mikor lesz már tali?:D
Ha jobb idő lesz,feltétlenűl összekell már hozzni!
Annyira nem is lakunk egymástól távol...
Jó babázást!
Akkor jó! :)
Legyen szép napotok! Pussz:)
Szegényke! Kettőt egyszerre?
Ahogy nézem ma már nem fúj a szél. Tegnap emiatt ki sem tudtunk menni sétálni. Majd ma bepótoljuk. :)
Ti mit csináltok ma?
Szép kis műsor volt, de Zsófi még nem nagyon értett semmit belőle. Majd jövőre. Persze most is kúszott-mászott, hangoskodott, integetett, meg táncolt sokat. Imádja a gyerekeket, itt meg aztán voltak sokan. :) Ja, és a mikulás csomagnak is jobban örült apa meg anya. :)
Ti hogy vagytok?
Rendben. :)
Szép napot Nektek! :)
Mit hozott a Mikulás a gyerekeknek?
Zsófi banánt, meg szőlőt kapott. :)
Sziasztok!
Hogy vagytok ma? Srácok?
Zsófi mostanában olyan édesen játszik! Maga köré rendezi a játékait, és ücsörög mellettük. :)
Anyumék a Balatonnál laknak, tőlünk 120 km-re. Így sajnos elég ritkán találkozunk. Kb. 2 havonta viszont egy egész hetet ott töltünk Zsófival. Persze olyan is van, hogy ők jönnek hozzánk, de akkor csak egy-egy napot vagyunk együtt.
El lett-e kényeztetve? Hát, lesték minden kívánságát az igaz, de szerencsére most nem szenvedek tőle. Nyáron nehezebb volt visszaszokni.
Gondolom akkor az is megviselte picit, hogy a foci kimaradt. Szegényke!
Még mindig nem értem utol magam, úgyhogy van ma dolgom bőven...ti mit csináltok ma?
Szia!
Egy hetet anyuméknál töltöttem Zsófival, úgyhogy ezért nem jelentkeztem eddig. Nagyon jól éreztük magunkat, bár a net kicsit hiányzott...meg ti is!
Veletek mi újság?
Sziasztok!
Sehol senki? Merre jártok? Hogy vagytok?
További ajánlott fórumok:
- Érdről, Diósdról, Budaörsről való kismamákkal, anyukákkal ismerkednék
- Csepeli kisbabás anyukákkal ismerkednék!
- 3. kerületi (Békásmegyer, Csillaghegy) autista gyermeket nevelő anyukákkal ismerkednék
- Érd Felső Parkvárosi anyukákkal ismerkednék
- X. kerületi kisbabás anyukákkal ismerkednék
- Budapesti anyukákkal ismerkednék, akik idén szülték első babájukat