Budapesten milyen környék Alsórákos? (tudásbázis)
Alsórákos nem túl kicsi, így ha megírnád melyik utca egyszerűbb lenne válaszolni a kérdésedre.
Egyébként ez Zugló, ami egész jó környéknek számít.
elég nehéz válaszolni, mert nem tudhatom, hogy mi neked a "megfelelő", mik az elképzeléseid, igényeid.
de normális környék, nincs kisebbségi lakosság.
a tömegközlekedésből kicsit kiesik, vagyis ott is attól függ, hogy pontosan melyik rész, vagy hogy neked mi a megfelelő. :)
de budapest térképeken (online is) meg tudod nézni hogy milyen bkv járatok járnak arra amerre lakást nézegetsz.
a világítást nem tudom, gondolom az is olyan, mint máshol a városban :))
Mivel nem vagyok budapesti, és egy bizonyos honlapon rengeteg új építésű jó beosztású sorházakat árulnak, az érdekelne elsősorban, hogy megfelelő környék e, kivilágított e, tömegközlekedés milyen, vagy nem éppen a legbiztonságosabb környék illetve új lakást/házat venni..
Válaszokat előre is köszönöm szépen.
További ajánlott fórumok:
- Hol a legjobb élni Budapesten vagy a környékén, és melyiket nem ajánlod? (biztonság, közlekedés, zöld terület, oktatás, család...)
- Esküvőre keresek éttermet kb 50 főre Budapesten vagy környékén, tudna valaki ajánlani?
- Tudtok mondani körmöst Budapesten az Oktogon környékén?
- Szeretem a szép ruhákat. Hol lehet igazán szép anyagokat kapni Budapesten vagy környékén?
- Tudtok ajánlani korrekt fodrászt Budapesten vagy környékén?
- 2-3 éves gyerkőccel milyen érdekes helyekre, programokra lehet elmenni Budapesten és környékén?