Budapesten (főleg a pesti oldalon) hol van olcsón zumba és flabélos edzés? (tudásbázis kérdés)
Szia!
Én 250 ft ért!!! járok flabélosozni. 3 ezerért veszem a 12 alkalmas bérletet és plusz az elő alkalom ingyen van! És tegnap nyilt nap volt, tehát akkor is ingyenes. A bérlet bő egy hónapig használható föl, és rugalmasan kezelik, pl ha elmész 10 napra nyaralni akkor csúsztathatod az egészet. A hónap bármely napján kiválthatod, onnan él az egy hónap. 15. kerület china mart 1 emelet.
Amúgy én 9 alkalommal voltam (heti 3x) és már érzem és látszik az alakformáló, feszesítő hatása.
Én is őket ajánlottam volna. Több helyen vannak és bárhova lehet menni.
Ennél olcsóbb nincs.
Nekem 2 évvel ezelőtti tapasztalatom van Zumbával, akkor a Goldance-nél havi bérlet volt 5000 korlátlan alkalomra, mosz 7200, de ha sokat tudsz járni, szerintem nagyon megéri.
Bővebben itt:
Flabélosban nincs tapasztalatom. :)
Mennyi???10 perc 1500?Gyere vidékre.Ha nem bérletet veszek,csak alkalmanként megyek,akkor 450-500 ft.
Azért lehet h Pesten is így van,csak te nem tudsz még róla.
További ajánlott fórumok:
- Hol lehet Budapesten olcsón farmert venni?2-3ezer körül?
- Tudtok ajánlani nekem egy szalont ahol keringőre tudnék olcsón kölcsönözni rucit, Budapesten?
- Valaki tud-e olcsón kötőfonalat Budapesten,régebben a Potom nevű üzletben lehetett kilóra venni, létezik még?
- Hol lehet sushihoz beszerezni olcsón alapanyagokat? Budapesten!
- Milyen jó és nagy turikat tudtok Budapesten, a pesti oldalon?
- Tud valaki Budapesten (ha lehet budai oldalon) magánkórházat gyermekek számára?