Bosszút álljak vagy hagyjam rá? (beszélgetés)
Én is kíváncsi lennék rá, hogy hogyan akar bosszút állni.
A megdugja és kidobja nem lenne bosszú. Ahogy olvastam a csaj egy másik pasival kifejezetten a szexért jött össze. Gondolom a fórumindítóval is ez volt a célja. Kidobni meg nem tudja, mert a csaj nem is akar vele összejönni.
Szerintem ezt a nőt nem tudja megszívatni, mert kicsit sem érdekli őt a fórumindító. Csinálhat bármit, csak őt fogja enni a méreg.
Hogyan akarsz bosszút állni? Megdugod és kidobod?
Egyébként ér annyit, hogy időt és energiát fektess a bosszúba?
Mondjuk azzal is szívatod, ha levegőnek nézed.
Nem ajánlom egyébként a bosszút, nem is tudom, hogy hogy kiviteleznéd. Gondolom ezt a nőt nem sok minden hatná meg, főleg, hogy valószínűleg nem érdekled őt igazán.
Ha mégis úgy gondolod, hogy bosszút akarsz állni, akkor csak úgy állj neki, ha nem lesz a végén bűntudatod és nem az lesz a vége, hogy megsajnálod a nőt, aki majd ismét hülyére vesz.
Hagyd a fenébe. Vond le a tanulságot, és lépj tovább.
A nem állok készen egy kapcsolatra tipikusan talomba helyezős duma.
Csak kíváncsiságból. Hogy nézne ki az a bosszú?
Tényleg?
Nahát.
Én 25 vagyok. Néha.
Hát barátom, akivel ezt meg lehet csinálni, az pontosan ezt a szintet érdemli. Kár hogy már nincs valami pronyó kibeszélő só, ott még a széket is dobálhatnátok egymásra..
Ja, és ez a sztori is volt már, ugorjunk!
hagyd a fenébe,haggyad hagy csinálja,
ha foglalkozol vele vagy bosszút álsz,tudja hogy még érdekel,és tovább szivat,
Nagykorúak vagytok?
Mert ez tuti tizenéves lamúr.
KIderült a nő gyakorlatilag két évig hülyitett.
Folyamatosan azt magyarázta velem szeretne lenni,velem boldog lenne ,de képtelen szakítani a párjával,erre most kiderült 2 év alatt gyakorlatilag többször szakítottak csak mindig visszakönyörögte magát a pasi.
Vége lett azt mondta nekem a pasi ment el,közben csak elmentek inni és ott csúnyán beszélt vele a fickó és ezért kidobta.
Aztán megkeresett újra engem,elmondta hogy sose felejtett el meg stb végig én voltam a szívébe.Mint kiderült akkor is egy másik férfit széditett még melletem,annak is előadta magát együtt aludtak ők is meg neki is vetitett hogy sose érzett még így,majd elküldte a csunyán hogy hogy képzeli hogy vele megjelenik a városba meg paraszt stb.
Nekem levetitette hogy nem áll készen egy kapcsolatra,aztán meg egy másik emberrel símmán összejött,gyakorlatilag halálra szívatott minkett és még ki tudja hány embert