Borotválás következménye (beszélgetés)
Szia!
Ezek hormonális problémák.
Érzékenység az androgén hormonokra.Lehet jó lenne egy hormonális vérvétel,mert utalhat pl PCOS-ra is.
A kismamiknál a sötét csík a köldökig,nem szőr hanem a bőr pigmentjei ott sötétebbek lesznek.Szóval csak egy sötétebb bőrszín egy csíkban,és nem szőr.
igen, tudom..gyógyíthatatlan stádiumú PCOS-ben szenvedek, egy méhen kívüli ikerterhesség utáni helyzet miatt...
Gyanta szerintem jó lenne rá,attól lassabban nő vissza,vagy a epilálás géppel.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat
Hát nem tudom nem mondtak sajnos semmit a dokik
ebben az évben annyiszor voltam vérvételen meg vizsgálatokon,hogy el sem hiszem.19 vagyok de egy 60évesnek nincs annyi baja mint nekem=/
Lehet emiatt vetéltél el.
Vérvétel, Hüvely UH. De én nem tudom pontosan. Ezért ajánlottam a PCOS fórumot.
Volt már 1 terhességem csak elvetéltem
és ott hogy állapítják meg hogy ez e a bajom?
Háziorvos és ő ad beutalót endokrinológushoz.
de ezzel hova kell fordulni?háziorvos?
Ha Valóban az a bajod, amire gondolok azaz PCOS vagy, akkor nem lesz gyereked, vagy csak nagyon nehezen ha nem kezelnek.
Én is beparáltam de hormon gyógyszert nem akarok szedni mert gyereket szeretnénk
nekem combom,karom is szőrös,de most kezdesz megijeszteni.
Sem a hason, sem a cicin, sem az állon nem normális egy nőnek a szőr. Nekem sosem volt. Még a combomon sem és a karomon sincs szőr.
Tehát ez hormonális probléma.
Keres rá a googleba vagy beszélgess a PCOS lányokkal. Rögtön rájössz, hogy igazam van.
Bared, a te eseted sem normális. Ez is betegség!
2 szál szőrre én is inkább csipeszt mondok. Nekem az államon van 2 szál, s ugyanazzal a módszerrel, mint butternut kiszedem, ahogy érzem, hogy kezd nőni.
Igen most már ez lesz borotvált elhagyom kíváncsi leszek tényleg vékonyodhat e majd így
Én gyantapárti vagyok, de akár azt is megteheted, hogy azon a részen kiszőkíted..
Én hasonlóképp jártam, csak a nem létező bajuszommal..
14évesen volt egy kis pihe az orrom alatt, és kigyantáztattam.. A kis pihékből nem erős, de látszódó szőr nőtt..Még utána gyantáztattam 2hónapig.. Aztán meguntam és kiszőkítettem.Attól függetlenül ott van.. csak nem látszik.
van egy technikája, a másik kezeddel közvetlenül a tőnél nyomd le a bőrt, és húzd az ellenkező irányba, ha így csinálod, nem rántani kell, hanem szép lassan kihúzni - eltartott egy darabig, amíg kikísérleteztem, de így egyáltaln nem fáj, pedig a nyakon jó vékony bőr van, de ez működik, próbáld ki.
nekem köldököm mellbimbómkörül is meg a mellem között is van: S sztem a nők közt a szőrösebbik fajta vagyok,de vagy epilálom vagy borotva.ezzel meg kell barátkozni:)
Igen gondoltam rá lehet az lesz összeszorítom a fogamat és gyors kiszedem azt a 5-10 szálat
És az normális e, hogy a mellbimbóm körül is szőr van ? Ott nem borotválom:)
1-2 szőrt szerintem simán kihúzhatsz szemöldökcsipesszel is, nekem furamód a nyakamon nő 2 darab, de alig hogy felüti a fejét az ellenség, finoman kihúzom, és ennyi :)
Tudom, hogy anno nem volt ennyire vastag és szőrös csak elkezdtem borotválni már bánom mert még csúnyább lett sajnos:(
mi nem normális ezen?nekem is szőrős és vagy borotválom vagy epilálom ahogy éppen adódik...
Igen látni lehet ám a különbséget mindjárt megnézem a google ba mit jelent
DE azt mondják a köldöktől lefelé a szemérem dombig hosszanti vékony csík van ami picit szőrős arra gondolok
Ez nem normális! Ez hormonális betegség. És a kismamáknak sincs szőr a hasukon.
Valószinű, hogy PCOS-s vagy. Menj el endokrinológushoz mielőbb, mert ez a betegség meddőséget is okoz.
google-be üsd be...
én a 4. kezelésen vagyok túl, és gyönyörű a bőröm...
felrakom neked a naplómba mindjárt az előtte, utána képet...
További ajánlott fórumok: