Borostyánlánc (beszélgetés)
Sziasztok!
világosítsatok már fel!
Azt írják, hogy 2 éves korig ajánlott a lánc, nagyobb gyerekre ne adjuk, mert akkor már úgysem fogzik.
Viszont ennek a láncnak ugye nyugtató, betegségmegelőző stb. stb. funkciója is van, csak azt nem hirdetik!!!!
Azt is írják, hogy 2 éves gyerek már felakaszthatja magát a lánccal stb. stb. Viszont már sok helyen látok gyerekméretű láncot is, nem babaláncot.
Akkor most mi van?!?!?!?
Sziasztok!
Én is most akarok rendelni láncot, megelőzni a kicsim fájdalmait. Remélem hasznos lesz!:)
Szia.
Azóta milyen tapasztalatod lett a lánccal kapcsolatban????
Én is most rendeltem.
Szia !!
Hát nem tudom mit mondjak??igaziból se jót se rosszat nem tudunk mondani
sziasztok, én is megrendeltem. Nagyon bízom benne, hogy segít, mert a kislányunk 1 hete fél óránként felébred, megnyugtatom, és visszaalszik. tuti, hogy a foga fáj.
Van valakinek azóta tapsztalata?
Mioerzsi, nektek bevált?
Köszi a válaszokat!!
Megrendeltük,remélem ma már meg is kapjuk!!és várjuk az eredményt.
Sziasztok
Köszi az infót!!!
Azért bizom benne hogy más is hallott róla esetleg használják!!!
Szia!
Az unokanővéremék is vettek a 7 hónapos kisfiukak. Eddig azt mondja, nem sok változást vettek észre, "csak" annyit, hogy a korábban állandósult hőemelkedés most megszűnt. De állítólag jobban is alszik a gyerek, ha borostyán láncot visel, hát náluk erre ez egyáltalán nem vált be, és a fogaival is ugyanúgy megszenved a csöppség. :-(
Sziasztok!!
Van valakinek tapasztalata a borostyánlánccal kapcsolatban???A piciknek a fogzás megkönnyitésére és a betegségek enyhítésére jó ,ezt hallottam róla .
Ha valaki tud konkrét dolgokat ,kérem írja meg ,nagy gondban vagyunk ,hogy a 8 hónapos unokámnak vegyünk vagy ne vegyünk,tényleg jó, vagy csak mese???
További ajánlott fórumok:
- Babáknál mire jó a borostyán nyaklánc?
- Házra ráfutott borostyánt hogyan lehet leszedni tartósan?
- 6 hónapos babának érdemes borostyánláncot venni fogzásra, vagy ilyenkor már nem szokja meg? Fehérváron hol lehet kapni?
- Használt már valaki fogzási fájdalom csillapításra borostyán láncot? Vélemények érdekelnének.
- Honnan tudom, hogy a borostyánlánc eredeti?
- Mikor érdemes cserélni a borostyánláncot?