Bőrkiütés mitől lehet? (tudásbázis)
Sziasztok!
Elég rég írtak ide, de hátha olvassa még valaki.
Nemrég kaptam egy virágot barátomtól, kankalint, és kesztyű nélkül hozzáértem a leveléhez. Nem tudtam, hogy kiütést okozhat, barátom se tudta, a virágboltban nem mondták neki. Neten mikor kerestem a kiütések okát, a kankalin is ott volt.
Gondolom ettől lehet, mert eddig nem volt: kicsi piros viszkető kiütések. De nem az ujjamon, ahol érintkezett a virág levelével, hanem a hátamon, karomon és mellkasomon van főként. Ezt pedig furának találom, hogy nem ott van ahol közvetlen érintkeztem a növénnyel. Akkor lehet nem is a kankalin okozza? Véletlen egybeesés lenne?
Volt már kanklain levele miatt kiütése valakinek? Bőrgygógyászhoz kell menni, vagy elmúlik reggelre?
Aki tud bármit is mondani valamit evvel kapcsolatban, annak előre is köszönöm a segítséget.
Nekem most van folyamatban...
Ártani nem árthat.
egyszerűen nem értem, hogy mitől lehet: néha hirtelen melegem lesz, és az arcomon, a fülemen, a karjaimon, a lábamon tiszta piros kiütések jelennek meg.....olyankor nagyon rosszul érzem magam.....kb fél óra múlva elmúlik....de egész nap rosszul érzem magam.
tud valaki segíteni, mi lehet a baj?
További ajánlott fórumok:
- Éjszaka sokszor felsír a 4 hónapos babám. Mitől lehet ez?
- Hajhullás gyermekkorban! Mitől lehet?
- Mitől lehet, hogy egy 1 hete húzott fog még mindig nagyon fáj, és egyre csak rosszabb?
- Segitség! Lehetek terhes? Mitől késhet?
- A folyamatos éhségérzet mitől lehet?
- Nátha vagy arcüreggyulladás, esetleg bőrkiütés?Mi lehet?