Borjúsaslik almásan recept
40 perc
A Borjúsaslik almásan hozzávalói:
45-50 dkg marhahátszín
20 dkg sonka
4 alma
4 nyers uborka
4 paprika
8 dkg szalonna
1 fej vöröshagyma
só, bors, vegeta, grillfűszerek
A Borjúsaslik almásan elkészítési módja:
A húst, a sonkát és a szalonnát 3 cm vastagságúra szeleteljük és befűszerezzük izlés szerint. Az uborkát és az almát négyfelé, a hagymát vastagabb karikákra, a paprikát félbevágjuk. A hozzávalókat felváltva nyársra húzzuk, megkenjük olajjal, majd grillsütőben átsütjük.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Kiss Ildikó, 2009. máj. 31. 19:02
A borjúsaslik almásan elkészítési módja és hozzávalói.