Bonanza Banzai koncertet akarunk!!!!! (beszélgetés)
Abból a szempontból negatív értelemben,hogy az a hang nem állt jól neki,legalábbis az ő elmondása alapján,de nekem speciel tetszett:-)
De én érzem,az elhatárolódást,a férjem is.
Pedig ő nagy Bonanzás,youtube is tölt fel 80-as évekbeli bonzás videókat,nagy gyűjtő.
De lájkoltuk,rajtunk nem múlik,ha lesz megyünk feltétlenül:-)
Igen,pl az Induljon a Banzájt anno mély hangon énekelte. Mostanában,meg kifigurázza magát sok riportban,hogy ez basszus 2 milyen rosszul áll neki:-)Valami olyasmit mondott,hogy olyan,minth egy mutáló kisgyerek próbál mély hangon erőlködni:-)
és ez csak egy a sok közül:-)
Én már pár napja lájkoltam!
Jó lenne, ha legalább egy koncert erejéig összeállnának, mert én csak egy kisebb koncerjükön voltam tizenpár évesen.
De, hogy öszinte legyek, szerintem nem lehet öket rávenni, hogy újra zenéljenek. Bár ne lenne igazam...
Rajtam nem fog múlni,lájkolom.
..de valljuk be őszintén,nincs rá sok esély,hogy akár egy egész estére összeálljon a csapat.
Ákos elhatárolódott teljesen,csak riport szinten nyilatkozik a Bonanzás időkről és irónikusan.:-)
További ajánlott fórumok:
- Mit akarunk mi - nők?
- Kinek akarunk megfelelni valójában
- Segítsetek! Koncertet kell szerveznem 10-14 éveseknek, de nem tudom milyen magyar zenészeket hallgatnak! Írjátok meg nekem kérlek!
- Meg lehet nézni valahol a 2009-es Millenáris parki Kaláka Titok koncertet?
- Bonanza banzai
- A Bonanza Banzai Valami véget ért c. klipjében felismeritek a két modellt?