Bon Prix katalógusáruház. Mi a tapasztalatod velük kapcsolatban? (tudásbázis)
Én komolyan csalódtam a Bonprix-ben két ok miatt:
1. Visszáru kezelése.
2. Lekezelő / flegma beszédstílus az ügyfélszolgálatukon.
1. 2023/08/21-én küldtem vissza - több korábbi rendelésből- néhány ruhát a GLS-el. Ezt követően érdeklődtem a Bonprix Ügyfélszolgálaton, hogy megérkezett-e már a doboz a Lengyelország-i Központba.
A "kedves" hölgy flegma/lekezelő stílusban, mintha egy hülyegyerekkel beszélne, aki csak a terhére van - közölte: "Nézze már meg a nyomonkövetési oldalt !" Szeptember 10.-én derült ki, hogy a drága hölgy baromira nem tudta, hogy mit beszél:
VISSZAHOZTA A GLS A CSOMAGOT ! Ekkor jött a cég által ajánlott MAGYAR POSTA, ahol a szétreklámozott INGYEN FELVESZÜK A CSOMAGOT A HÁZNÁL opciót választottam, mivel nem akartam a messze lévő Postán sorba állni...
A "kedves" MPL semmibe vett engem 2 hétig, hiába volt meg a CÍMIRATKITÖLTÉS szept.12-én, ők csak szept.26.-án jöttek a csomagért. Közben hiába írtam nekik / hívtam őket, majd jelentkeznek volt a válasz...
(Közben már a 100 nap visszaküldési határidő is veszélybe került, mert eleve több rendelés érkezését is bevártam és egyszerre küldtem vissza néhány tételt, amivel gondom volt.)
Végül így 4 nappal a 100 nap letelte előtt érkezhetett meg a csomag a Bp.-i telephelyükre.
Ezt követően - besokalva ettől a visszaküldési HÜLYÉRE VÉTELTŐL - A Bonprix lerázta magáról a felelősséget, pedig Neki kellett volna jelezni a honlapon, hogy kerüljük a GLS-t és Ő szerződött le a MAGYAR POSTA-val is aki képtelen volt időben jönni a csomagért, én mindent -
kabátokat / pulóvereket / ingeket, amik amúgy megfelelőek voltak méretileg / minőségileg is VISSZAKÜLDTEM A DRÁGA BONPRIX-nek, mert MÁR KEDVEM SEM VOLT FELVENNI A RUHÁIKAT !
Ezt követően töröltem a honlapjukon a Fiókomat is és az életben nem rendelek többet Tőlük semmit sem. A rokonságom is hasonlóan fog viselkedni Velük.
Mindenkinek azt ajánlom, hogy jól gondolja meg MIT rendel náluk, mert ha MÉRETBELI problémája van - melyről írogatnak a neten többen is - vagy a MINŐSÉG nem olyan mint a KATALÓGUS fényképén, akkor a visszaküldés és így a
pénzhez jutás igen nehézkes lesz.
Csak még egy dolog:
Ez a híres Hamburg-i NAGYMENŐ VÁLLALAT ezután a herce-hurca után BOCSÁNATOT nem kért, semmilyen KEDVEZMÉNY KUPON-t nem adott.
A válasz e-mail-ben - az áruk ellenértékének visszautalása után továbbra is ez állt:
"REMÉLJÜK, HOGY TOVÁBBRA IS ELÉGEDETT ÜGYFELEINK KÖZÖTT
ÜDVÖZÖLHETJÜK !"
(Mintha mi sem történt volna...)
Remélem, segíthettem a tisztán látásban...
Többnyire felsőket rendelek tőlük, mást ritkán. Nadrágot nem kockáztatok.
Minőségre szerintem jobbak, mint kínai vagy takko stb. felsői.
A márkás boltoknál pedig olcsóbb. Még:)
SEGÍTSETEK!
Kedves Mindenki! Koszorúsruhának rendeltük meg ezt a ruhát lila színben még februárban, és ma sokadik telefonhívásra mondták, hogy nincs esély arra, hogy megjöjjön..
Egyik a négyből megérkezett még februárban, de két darab 36-os és egy 40-e kellene még.
Ha valaki tudna segíteni,szívesen megvennénk!
Az esküvő május 19.-én van, így igen sürgős!
sziasztok!
láttam, h nektek már van tapasztalatotok, tudtok esetleg segíteni?
három lányra kellene ruha, a centik (mell-derék-csípő):
86-68-88
86-71-93
92-69-97
szerintetek melyikőnkre melyik méret kellene?
nagyon köszi, ha segítetek!!
ezt a jeriko rózsáját én is gondoltam már hogy megveszem,állítólag tisztítja a levegőt.
Írd meg,ha megkaptad és jó?
sziasztok... nekem mar irtam, hogy volt egy nagyon rossz tapasztalatom, de most ismet futok egy kort, mert olyan piros ruha,a mire vagyom csak naluk van...
ha megerkezik en is beszamolok :)
További ajánlott fórumok:
- Lidl---termékei és a velük kapcsolatos tapasztalatok
- Mit tudtok a "gyógyító" kövekről? Mi a tapasztalatotok velük kapcsolatban? Hogy kell használni ezeket a köveket?
- Nagy súllyal született babák - tapasztalatok velük kapcsolatban
- Csak csevegés a gyerekekről.Bármi ami velük kapcsolatos.
- Ki milyen szomszédokkal van körülvéve, milyen a kapcsolat velük?
- Ti odadnátok a gyerekeket nyári szünetben az exeteknek, ha nem tartja velük a kapcsolatot?